ACCIÓ JUDICIAL

Isabel Pantoja guanya Mediaset als jutjats

Prohibeix al grup de Paolo Vasile tornar a emetre el biopic 'Mi gitana'

lmmarco38964308 la cantante isabel pantoja durante un concierto en el festiv180816125151

lmmarco38964308 la cantante isabel pantoja durante un concierto en el festiv180816125151

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mediaset España ha tornat a patir un revés en els tribunals, aquesta vegada per una demanda d’Isabel Pantoja que es remunta al 2012. Una sentència coneguda ara condemna el grup de Paolo Vasile per haver fet una “intromissió il·legítima en el dret a la intimitat” de la cançonetista per l’emissió de la telesèrie ‘Mi gitana’.

Pantoja va demandar el grup mediàtic el 2012 i a Produccions Mandarina, responsables de programes com ‘Mi madre cocina mejor que la tuya’ i ‘¡Qué tiempo tan feliz!’. La resolució de la demanda recull també que la telesèrie no ha de tornar a ser emesa en televisió, i que ha de ser retirada del web del grup. Després d’haver sigut posada a la venda en format DVD, la sentència també dicta que Mediaset ha de retirar del mercat les unitats que no s’hagin venut. També s’haurà d’indemnitzar la cançonetista amb 10.000 euros.

La sèrie ‘Mi gitana’ va ser emesa en Telecinco en tres episodis. La primera entrega va arribar el dilluns 5 març del 2012 i les següents, les dues setmanes posteriors. En totes, Telecinco va aconseguir ser líder d’audiència (20,2% de quota de pantalla la primera setmana, 20,4% la segona i 18,4% la tercera). Una mitjana de 3.589.000 espectadors van descobrir detalls de com va ser la història de la vida d’Isabel Pantoja. A més, el grup va tornar a emetre la ficció el 2014 al ja desaparegut Canal 7 i per tercera vegada l’any passat, en horari de matinada, després de l’enfrontament públic entre l’artista i el presentador Jorge Javier Vázquez arran de la visita promocional d’Isabel Pantoja al programa de Pablo Motos, ‘El hormiguero 3.0’.

La seva pròpia sèrie

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que Isabel Pantoja, que acaba de fer 60 anys reunint la seva família a la seva finca Cantora, està preparant la seva pròpia sèrie, en què s’explicarà la seva vida. La ficció es titula ‘Isabel Pantoja. Así fue’ i l’estrena s’espera per al pròxim any. Ella mateixa ha supervisat els guions amb la intenció que només s’expliquin aquelles coses que desitja que siguin públiques. Es dona per fet que aquesta nova sèrie parlarà dels seus orígens com a artista i que repassarà els seus grans amors, però que no hi haurà cap referència a la seva implicació en el ‘cas Malaia’, al seu pas per la presó. 

 “Aquí, de totes les Isabels, només n’hi ha una: la dona, la de l’art, l’autèntica, la veritable. Amb les meves rialles i els meus plors, amb alegries i amb penes. Una vida de treball, d’emocions, sofriments i vivències”, explica ella amb veu en off en l’avenç d’aquest nou projecte.