PROFESSIONAL DEL 'REALITY'

Isa Pantoja continua fent caixa

La filla de la cançonetista guanyarà 18.000 euros a la setmana

lmmarco44675691 chabelita pantoja and singer omar montes arriving to miami i180816140424

lmmarco44675691 chabelita pantoja and singer omar montes arriving to miami i180816140424 / MEGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Chabelita tornarà a un ‘reality’ de televisió. La filla d’Isabel Pantoja continuarà fent caixa, i és el primer nom confirmat per a la sisena edició de ‘Gran Hermano VIP’ després del seu pas per ‘Supervivientes’. Tot i que la sorpresa no ha sigut aquesta, sinó el que cobrarà la jove cada setmana: 18.000 euros setmanals.

Ho ha explicat Kiko Hernández a ‘Sálvame’ al comentar que Isabelita, que és a Miami amb el seu nou acompanyant, Omar Montes, ha viatjat en primera. “És evident que s’ho pot permetre, si Isa s’embutxacarà 18.000 euros setmanals per ‘GH VIP’. Tot i que el seu representant estigui marejant sense deixar res clar, ja està tot firmat”.

Notícies relacionades

Si l’exparella d’Alberto Isla aconseguís col·locar-se com a finalista del programa de Telecinco, guanyant 18.000 euros a la setmana i tenint en compte que la nova edició durarà 15 setmanes, aconseguiria una quantitat total de 270.000 euros al final. I si a més l’audiència la col·loqués com guanyadora de concurs i s’emportés el maletí dels 100.000 euros, Isabelita aconseguiria una xifra final de 370.000 euros. Durant la seva estada a Hondures, a l’anomenada illa dels famosos, la jove va aconseguir mantenir-se gairebé fins al final.

Respecte al nou acompanyant d’Isabel, Omar Montes, li estan caient tota mena de comentaris sobre que “no és aigua clara” i que té antecedents penals. Ell, que ha sigut expretendent de ‘Hombres y mujeres y viceversa’ i intéprete de ‘Te estoy buscando’, un altre exemple de reggaeton llatí, es qualificava abans d’agafar l’avió rumb a Miami al costat d’Isa de “un solet”. I afegia: “Parlar parla tothom. Si jo tingués algun problema amb la justícia no em deixarien entrar als Estats Units, i vaig venir fa dues o tres setmanes d’un concert”.