REUNIÓ D'ESTRELLES

Banderas elogia Almodóvar a la gala Starlite

L'actor malagueny és un dels promotors del ja tradicional esdeveniment solidari que se celebra anualment a Marbella

zentauroepp44635651 marbella  spain   august 11   l r  antonio banderas and nico180812163523

zentauroepp44635651 marbella spain august 11 l r antonio banderas and nico180812163523 / Alvaro Cabrera

2
Es llegeix en minuts

L’actor Antonio Banderas, un dels amfitrions de la gala Starlite, ha aprofitat aquest esdeveniment de caràcter solidari per elogiar el director  Pedro Almodóvar,  amb qui està rodant en aquests moments la pel·lícula 'Dolor y Gloria'Dolor y Gloria'. "No entenc la meva vida sense Almodóvar", ha afirmat l’intèrpret malagueny.

A la gala Starlite, que aquest dissabte, 11 d’agost, va celebrar a Marbella la seva novena edicióMarbella , han participat nombroses celebritats del món de la política, el cine, la televisió o la música com José María Aznar i Ana Botella, David Bisbal, Nuria Fergó, Bo Derek, Carmen Lomana o Irene Villa, entre d’altres.

L’actor s’ha mostrat "molt content" amb el treball realitzat en aquests anys i haver complert els objectius de les fundacions Lágrimas y Favores, creada per Banderas, i Niños en Alegría, impulsada per l’empresària Sandra García-Sanjuán.

L’intèrpret no ha volgut valorar l’efecte que té la seva imatge sobre la projecció de la gala: "Si aquestes coses es pensen molt, deixen de funcionar". També ha advocat perquè "el millor és tirar, fer i no capficar-s’hi gaire".

En aquest sentit, ha declarat haver tingut "molta sort en la meva vida sempre, perquè m’he trobat amb molta gent que fa coses molt boniques i ells m’han aportat molt. L’exemple més clar és la pel·lícula que estic fent ara amb Almodóvar".

"No entenc la meva vida sense Almodóvar, com no l’entenc sense molta de la gent que m’ha acompanyat en la meva vida en el terreny personal i professional, això és el que m’ha donat impuls", ha detallat.

Amb els seus 58 anys acabats de complir –el 10 d’agost passat–, l’actor ha assegurat que els aguanta, però veure a la cantonada els 60 és el que em fa veniruna mica d’esgarrifances" i ha remarcat que es troba "bé" després d’un any complicat per temes de salut, ja que ha aconseguit estabilitzar "cos i ment".

Sobre la seva interpretació del pintor Pablo Picasso Pablo Picasso ha indicat que ha après que mai s’ha de parar de fer coses. "Ho practicaré, no vull parar de fer les coses que m’agraden fer", ha assegurat.

Per la catifa vermella de Starlite també han desfilat personalitats com el cantant Juanes, el qual ha sigut premiat aquesta nit per la tasca que fa amb la seva fundació Mi Sangre, orientada en un principi a les "víctimes de mines antipersona" i que ara es dedica a apoderar els joves en els seus entorns a través de l’"educació" i l’"art".

El colombià, que va actuar divendres passat al festival Starlite, se sent "molt honrat" pel reconeixement que s’ha donat a la fundació i poder recolzar el projecte de Starlite, així com ha declarat sentir una "connexió especial amb Espanya" després de la gira que ha realitzat en aquestes setmanes.

Per la catifa vermella de Starlite han desfilat aquest any nombroses cares conegudes com ara Anne Igartiburu, Antonia Dell’Atte, Eugenia Martínez de Irujo, Miguel Poveda, Vanesa Romero, Juan Magán, Cristina Fernández, Ana García Lozano, Rosario Mohedano o Ainhoa Arteta, entre d’altres.

Notícies relacionades

La gala ha anat a càrrec de la model Valeria Mazza i de l’humorista Carlos Latre, i ha comptat amb les actuacions de Sara Baras, Miguel Ríos o Juanes, i amb quests últims han sigut guardonats per la seva tasca solidària Olivia Palermo, Oriol Mitjà, Isabel Gemio i Bettina Bulgheroni.

Els fons recaptats aniran destinats a les fundacions Lágrimas y Favores, que aposta per l’"educació" i ofereix beques de postgrau a estudiants amb necessitats econòmiques que vulguin cursar els seus estudis al Canadà o els EUA, i Niños en Alegría, destinada a la creació d’escoles i a l’escolarització de menors a Mèxic.