REPETEIX A L'ILLA

Boris Becker passa uns dies a Eivissa

L'extennista alemany ha tornat a deixar-se veure a l'illa balear, mesos després de la seva rutura

lmmarco44612733 boris becker on holidays in ibiza on monday 06 august 2018180810141801

lmmarco44612733 boris becker on holidays in ibiza on monday 06 august 2018180810141801 / GIM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El que va ser triple guanyador de Wimbledon i nen guapo del tennis durant la seva joventut, l’alemany Boris Becker ha tornat a deixar-se veure per Eivissa aquest estiu, però aquesta vegada sense parella- L’extennista, de 50 anys, es va separar el maig passat de la seva segona dona, la model holandersa Sharlely 'Lilly' Kerssenberg.

Notícies relacionades

Precisament ella va ser fotografiada feta un mar de llàgrimes el passat 1 d’agost després d’intentar emportar-se les seves coses de la casa que compartia amb el tennista a Londres, una vila de luxe molt a prop de les pistes de tennis de Wimbledon. Scotland Yard va confirmar llavors una trucada per "intervenir en una disputa domèstica". Pel que sembla, amics i familiars de Becker la van tancar a la cuina i després van bloquejar la camioneta on pensava carregar les seves coses. La parella ha estat casada 9 anys, fins que van trencar el maig passat, i tenen un fill, Amadeus, de 8, que ha viatjat a Eivissa amb el seu pare. 

Problemes econòmics

Aquesta notícia se suma a la difícil situació econòmica que travessa l’extennista, que comenta per a la televisió alemanya el torneig de Wimbledon. L’estiu de l’any passat, un tribunal de Londres declarava en fallida el guanyador de sis títols de Grand Slam després de contreure un deute de més de sis milions d’euros amb el banc privat Arbuthnot Latham & Coper la rehipoteca d’una propietat a l’illa de Mallorca. Una propietat que, segons han publicat diversos mitjans, està bastant deteriorada i ha sigut ocupada per un guru ‘hippy’.