OVELLA NEGRA A HOLLYWOOD

Charlie Sheen no vol pagar la manutenció dels seus fills

L'actor assegura que és en una "llista negra" i que no troba feina

lmmarco36466845 year in focus   entertainment  1 of a set of 116  west holly180803141131

lmmarco36466845 year in focus entertainment 1 of a set of 116 west holly180803141131 / JAMIE MCCARTHY

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els últims anys l’actor Charlie Sheen està donant molt més titulars pel seu espiral de problemes que pels seus assoliments com a actor. Qui va ser fa anys el protagonista més ben pagat de la televisió nord-americana gràcies als 1,5 milions d’euros que sumava al seu compte corrent per cada capítol de 'Dos hombres y medio' ara assegura que no pot ni pagar la pensió estipulada per als seus quatre fills petits. 

Així ho afirmen uns documents judicials publicats per la revista 'People' i en els quals l’actor, de 52 anys, demana un canvi econòmic a la pensió que paga als seus quatre fills petits. Charlie Sheen ha tingut cinc fills de tres relacions diferents. La primera filla, Cassandra Jade, té 33 anys i és filla de Paula Speert, que va ser la seva nòvia a l’institut. Després hi ha Samantha i Lola, que tenen 14 i 13 anys i totes dues són fruit del matrimoni de l’intèrpret amb la també actriu Denise Richards, amb qui va estar casat entre el 2002 i el 2006. Sheen va estar casat de nou amb una actriu, Brooke Mueller, entre el 2008 i el 2011. La parella va tenir bessons, dos nens, Max i Bob, que ara tenen nou anys.

Segons la revista 'People', Charlie Sheen assegura que ha patit "una reducció significativa" dels seus ingressos i que està en "una crisi financera extrema". Segons ell, el seu nom figura en "una llista negra en la indústria de l’entreteniment que li impedeix trobar una feina fixa". 

La revista xifra la fallida a tenir "menys de 10 milions de dòlars al seu nom". L’actor, fill de Martin Sheenn, té a més deutes acumulats amb hisenda als quals no ha pogut fer front per valor de 5 milions d’euros (4,3 milions d’euros).

Notícies relacionades

La vida de Sheen ha estat marcada pelconsum d’alcohol i drogues. El 2011 va ingressar en una clínica de rehabilitació i les seves recaigudes han sigut sonades. Després de vuit temporades, va ser acomiadat de manera fulminant de la sèrie 'Dos hombres y medio' per insultar-ne el creador, Chuck Lorre. El seu personatge va haver de morir i el protagonista va passar a encarnar-lo Ashton Kutcher. Va ser en aquella mateixa època quan es va assabentar que era portador del virus del VIH, una cosa que va mantenir en secret fins al 2015, malgrat estar sotmès a xantatges que li van costar "milions", segons va assegurar en una entrevista.

L’actor té des del febrer a la venda la seva mansió de Beverly Hills –demana 9.999.999 dòlars–, però sembla que de moment ningú hi està interessat.