BOLA 'BAKALA'

Lomana la fa bona amb un presumpte remix de David Ghetta del 'Cara al sol'

La socialité dona per bo un muntatge amb imatges de famós 'dj' al festival Tomorrowland

lmmarco42320171 el museo del traje de madrid inaugura la exposici n de moda 180226002246

lmmarco42320171 el museo del traje de madrid inaugura la exposici n de moda 180226002246 / Fco Javier Maza Domingo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carmen Lomana és una de les protagonistes d’una de les boles més hilarants i divertides que corren per internet. I és que la televisiva socialité va compartir en el seu compte de Twitter un remix del ‘Cara al sol’ amb imatges de David Ghetta al festival Tomorrowland. “L’himne de la Falange Espanyola. Número u als Estats Units”, assegura molt alegrement la també experta en moda i protocol. “Aquí li muntarien un sidral. Som un país de necis que no reconeix ni la seva història”, diu.

El tuit de Lomana acumula des de dissabte passat, 28 de juliol, més de 2.900 ‘m’agrada’ i s’ha compartit unes 3.000 vegades. Entre els comentaris, molts missatges d’estupefacció i una mica de vergonya aliena. “David Ghetta no ha fet aquesta cançó i tu has fet el ridícul en gran”, li etziba un usuari de Twitter. “Ets un mem amb potes”, comenta un altre. 

Notícies relacionades

En realitat, el vídeo és un muntatge amb imatges de Ghetta en una actuació al popular festival itinerant de música de ball i electrònica del 2002. I el famós ‘dj’ i productor musical no és l’autor d’aquesta remescla eminentment instrumental (en cert moment s’escolten uns ‘¡Viva Espanya!’) al més pur estil ‘bakala’.

En vista de les dimensions de la bola, ja que algú més s’ha ‘empassat’ que el discjòquei francès havia adaptat l’himne falangista, Maldito Bulo s’ha vist obligada a tuitejar aquesta tarda que tot és una gran mentida. “És un muntatge amb una actuació del 2012”, remarquen.