BUCLE DESTRUCTIU

Katy Perry va patir depressió després d'haver fracassat amb el seu últim àlbum

La cantant confessa en una entrevista que va donar massa importància als comentaris del públic i que li "van trencar el cor"

zentauroepp42474817 los angeles  united states   28 08 2017    file    katy perr180718181305

zentauroepp42474817 los angeles united states 28 08 2017 file katy perr180718181305 / MIKE NELSON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"El meu cor es va trencar. L’any passat vaig passar una depressió perquè sense saber-ho vaig donar massa importància a la reacció del públic i el públic no va reaccionar de la manera que esperava, la qual cosa em va trencar el cor", ha confessat Katy Perry en una entrevista per a Vogue Australia.

Al veure la mala acollida que va tenir el seu últim disc, Witness (2017), sembla que l’estrella del pop va entrar en un bucle de pensaments i comportaments autodestructius que la van portar a patir una profunda depressió.

"Idees més clares"

Notícies relacionades

La intèrpret de Bon Appétit  afirma a la publicació que està totalment recuperada d’aquella sotragada i pensa que l’univers li va posar una prova: “Crec que l’univers m’estava dient: ‘D’acord, tu sempre parles en les teves cançons sobre estimar-se a un mateix i ser autèntic, però et farem passar una prova i et deixarem sense ajuda. Així comprovaràs com t’estimes a tu mateixa de veritat’. Superar aquesta prova ha fet que ressorgeixi més forta que mai i amb les idees més que clares, però el camí per aconseguir-ho no va ser gens fàcil”, expressa la parella d’Orlando Bloom.

Finalment, la cantant assegura que va trobar ajuda professional per superar aquella situació i va descobrir la meditació transcendental, que li va donar "una nova base", conclou.