CINQUÈ CASAMENT

Pamela Anderson planeja casar-se amb Adil Rami

L'actriu va lluir un espectacular anell de compromís en la semifinal del Mundial, que va enfrontar França i Bèlgica

zentauroepp44348472 pamela anderson   rami180716133740

zentauroepp44348472 pamela anderson rami180716133740

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pamela Anderson es podria casar per cinquena vegada. L’actriu fa gairebé dos anys que surt amb Adil Rami, jugador d’origen francès que actualment juga a l’Olympique de Marsella.

Des de fa setmanes alguns mitjans asseguren que el defensa francès ha demanat matrimoni a la protagonista de Los vigilants de la platja, Los vigilants de la platja, i que la parella es donarà el ‘sí, vull’ després del Mundial. De fet, ella mateixa ha confessat en una entrevista: "Em vull casar una altra vegada a la vida. Però ja m’he casat moltes vegades".

Precisament va ser la presència de la intèrpret, que va lluir un espectacular anell de Cartier, en la semifinal del Mundial que va enfrontar França contra Bèlgica, el que va fer saltar les alarmes sobre un casament imminent. El jugador, ex del València i Sevilla, està lesionat i va veure el partit del seu equip des de la llotja junt amb la seva parella.

De moment, ni el futbolista ni l’exconilleta han confirmat ni desmentit la notícia. La parella es va conèixer el maig del 2016, durant el GP de Mònaco, però no va ser fins al juny del 2017 quan van confirmar el seu romanç, després de ser vistos en actitud afectuosa sopant en un famós restaurant de Niça.

Ja fa alguns mesos que la nord-americana va posar de lloguer la seva mansió de Malibú per 35.000 euros per traslladar-se a Marsella i viure a la residència del futbolista. 

Cinquè casament

Notícies relacionades

Rami, de 32 anys, està separat de la model de roba interior Sidonie Biémont, amb la qual va tenir dos fills bessons. Per la seva part, Anderson, que el juny passat va complir 51 anys, ha passat per l’altar quatre vegades, dues amb la mateixa persona. El seu primer casori es va celebrar tan sols 96 hores després d’haver conegut el que seria el seu primer espòs, el músic Tommy Lee. Fruit d’aquesta relació naixerien els seus dos únics fills: Brandon Thomas Dylan Jagger.

Després arribaria el seu casament amb el cantant Kid Rock, del qual s’acabaria divorciant poc més d’un any més tard. El seu últim matrimoni va ser amb el jugador de pòquer professional Rick Salomon, amb qui es va casar el 2007 per divorciar-se pocs mesos després. Després d’un parèntesi, la parella va decidir donar-se una nova oportunitat i es van tornar a casar el  2014, tot i que als 14 mesos es van tornar a separar.