AMB VUIT QUILOS MENYS

A les xarxes es burlen del posat de Belén Esteban en banyador

La col·laboradora de 'Sálvame' protagonitza la portada de 'Lecturas'

zentauroepp44253419 gente  portada de  la  revista  hola  con  belen  esteban180711135958

zentauroepp44253419 gente portada de la revista hola con belen esteban180711135958

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Belén Esteban s’ha convertit en el tema de la setmana. La col·laboradora de Sálvame presumeix de la seva nova figura a la portada de Lecturas. La seva sessió gràfica en banyador per a la revista, que ha sortit aquest dimecres als quioscos, ha originat una allau de crítiques a les xarxes pels seus més que evidents retocs digitals.

Molts usuaris han carregat durament contra la col·laboradora al seu compte d’Instagram, que ha assolit més de 24.000 m’agrada i més de mil comentaris: "També dirà que no té retocs"; "No porta retocs ni res! No sembla ni la mateixa. Aquesta ho ven tot"; "Per això no suporto aquestes revistes, ja voldria laBelén estar així. Després la veig al carrer i dic quina estafa aquesta revista, no vegis la cara i el cos que té, la veig cada setmana en persona"...

La princesa del poble, que ha perdut vuit quilos i posa com si fos una autèntica diva amb diferents vestits de bany, ha aprofitat per sincerar-se amb la seva amiga i confident Mila Ximénez, amb qui parla d’alguns dels seus pecats, entre els quals, haver discutit amb Terelu Campos, una mica "altiva" però al cap i a la fi "bona companya".

Després de la notícia del nou tumor a la mama esquerra de Terelu Campos, la tertuliana diu que se sent molt penedida de no haver acudit a la presentació de la seva col·lecció de joies sense donar-li cap tipus d’explicació, tot i que la tenia.

"Al límit"

"No em peso, però el metge diu que m’he aprimat vuit quilos, m’he desinflat molt", argumenta Esteban,  que ara descansa després d’haver passat molt temps "al límit". "La bomba d’insulina que em van posar m’ha canviat la vida. Cada tres mesos em faig revisions i estic fenomenal".

Al llarg de l’entrevista s’ha referit també al seu exrepresentant Toño Sanchís. Després de guanyar-li la batalla als jutjats, Esteban té molt clar que ara el seu objectiu és que li pagui el que li deu. "M’han dit que en set mesos això haurà acabat. Ara ha d’actuar el jutjat, m’han assignat un pèrit i a ell li enviaran un paper en què li diran que un dia aniran a taxar casa seva. Hi ha dues opcions, que la casa surti a subhasta o que me la quedi jo amb el que li queda d’hipoteca", afirma.

"Em sento molt estimada"

Notícies relacionades

D’altra banda, Esteban reconeix que abans l’afectava molt sentir que no té tanta tirada com abans. "Diuen que estic acabada, però no ho sento així. A molts els encantaria. N’hi deu haver que m’odien, però em sento molt estimada. Si soc aquí, alguna cosa tindré que agradi, ¿no?. El dia que cregui que no és així me n’hauré d’anar a casa meva dient: ¡Quina pena, he de marxar perquè no em volen!, puntualitza.

La de San Blas, que en un parell d’imatges simula una noia Bond, assegura que en el futur li agradaria tenir una botiga de roba en una bona zona. "Algun dia ho faré i les meves amigues Tina Marivi m’ajudaran", conclou.