A INSTAGRAM

Fran Rivera revela el sexe i el nom del seu fill

El nen es dirà Francisco com el seu pare i el seu avi

zentauroepp44131671 gente  fran rivera  y   lourdes  monte foto  instagram180703193510

zentauroepp44131671 gente fran rivera y lourdes monte foto instagram180703193510

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Be, jo no m’aguanto, vull compartir amb tots vosaltres que m’acaba de trucar la meva dona i que el que ve de camí es dirà Francisco Rivera Montes, ¡un nen!". Amb aquestes paraules, Fran Rivera ha revelat el sexe i el nom del seu tercer fill, el segon amb la seva dona, Lourdes Montes.

El destre ha volgut compartir la bona notícia amb els seus seguidors d’Instagram. "Estem molt feliços a casa, ¡a la tercera!", ha afegit, en un vídeo que en pocs minuts s’ha omplert de felicitacions i bons desitjos per a la família.

Notícies relacionades

Es tracta del primer fill home del torero, ja que té dues filles: Carmen i Tana, aquesta última fruit del seu matrimoni amb Eugenia Martínez de Irujo.

Fa una setmana, Fran Rivera expressava la seva il·lusió per l’arribada d’un nou fill, però s’equivocava en la seva predicció: ell pensava que seria una altra nena. "Ningú no sap la il·lusió que ens fa, estic com boig. És un nadó molt, molt buscat. Estic convençut que serà una altra nena", deia. No obstant, la seva dona tenia més dubtes sobre això: "M’encantaria que fos una nena però bé, potser tenim un tercer fill i és nen", va confessar a ¡Hola!