DE MÈRIDA A LAS VEGAS

Antonio Texeira guanya un Emmy a millor presentador

El periodista extremeny ha sigut guardonat als EUA per la seva feina a la cadena Telemundo

emmy

emmy

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El periodista extremeny Antonio Texeira va ser guardonat dissabte passat, 16 de juny, als EUA, ambl’Emmy a millor presentador de notícies en la Gala Anual de la Conferència Sud-Oest, celebrada a Califòrnia.

El periodista de Mèrida va obtenir un dels premis més rellevants possibles, ja que el jurat del’Acadèmia Nacional de Televisió, Art i Ciència dels Estats Units (NATAS) va reconèixer l’"excel·lència d’aquest jove com a presentador d’informatius en el mercat audiovisual nord-americà", el qual és un dels més competitius del món. 

Texeira tenia quatre nominacions: tres amb els seus companys de cadena, que no van resultar premiats, i una a títol personal, que va ser la que li va fer obtenir el reconeixement. El presentador de Telemundo va abraçar els seus pares i va pujar a l’escenari a recollir el guardó. En el seu discurs, va remarcar que el premi no era per a ell, sinó per als que l’envolten.

El periodista va reconèixer que estava molt content i va valorar les oportunitats que li continuen arribant després del greu accident de cavall que va patir fa uns anys i que el va deixar alllit durant mesos.

Inicis a Espanya

Notícies relacionades

La seva primera feina com a periodista va ser en l’informatiu de cap de setmana del canal autonòmic d’Extremadura, on s’encarregava de la secció d’esports. Més endavant, va treballar en programes de televisió en l’àmbit estatal, com ‘España Directo’ (TVE)‘España Directo’ o ‘Las mañanas de Cuatro’. El 2010, va presentar ‘Cuore’ a Neox.

Trajectòria als Estats Units

Antonio Texeira va arribar als Estats Units a finals del 2016 per incorporar-se a la plantilla de presentadors de notícies a la cadena de parla hispana Telemundo, i no va tardar a convertir-se en un de lescares principals dels informatius de ‘prime time’ posant l’accent espanyol des de Las Vegas. Des d’aleshores, l’estació ha batut rècords d’audiència, segons recull la companyia d’audiometria Nielsen.

Temes:

Premis Emmy