PART A LOS ANGELES

Eva Longoria dona a llum el seu primer fill

El bebè de l'actriu i l'empresari mexicà José Bastón es diu Santiago Enrique

ecarrasco43866338 file   in this march 6  2018 file photo  actress producer ev180621133001

ecarrasco43866338 file in this march 6 2018 file photo actress producer ev180621133001 / Chris Pizzello

2
Es llegeix en minuts

L’actriu nord-americana Eva Longoria va donar a llum el seu primer fill dimecres a Los Angeles i va assegurar que se sentia "molt agraïda per aquesta meravellosa benedicció" en una exclusiva que la revista 'Hola! USA' ha publicat aquest dijous acompanyada d’una tendra foto de l’actriu amb el nounat.

La protagonista de 'Mujeres desesperadas’, nascuda a Corpus Christi (Texas) fa 43 anys, ha donat la benvinguda que tant esperava a la maternitat amb el naixement de Santiago Enrique, fruit del seu matrimoni amb l’empresari mexicà José Bastón, de 50 anys. Longoria volia que el seu fill arribés "com més aviat millor". Havia declarat que se sentia "incòmoda" les últimes setmanes d’embaràs, i a la fi té al seu pit l’"humà" que surt de tot aquest procés, com va dir l’actriu abans de donar a llum.

Ell ja tenia tres fills

Va ser al Cedars-Sinai Medical Center de Los Angeles on va néixer el primer fill en comú del matrimoni, malgrat que no és el primer per al marit de la texana, que té tres fills amb l’actriu mexicana Natalia Esperón, amb qui va estar casat 10 anys. El matrimoni ha compartit la primera foto del seu fill amb l’edició nord-americana de la revista 'Hola', en què es veu el petit amb la típica gorra d’hospital de ratlles blaves i roses, ajaguda al pit de la seva mare, que mostra un rostre de tendresa accentuat pels ulls tancats de l’actriu, que no es va oblidar el rímel a casa.

Notícies relacionades

Longoria es va casar amb el que va ser president de Televisa el maig del 2016, després de tres anys de relació, en una cerimònia que va tenir lloc a la ciutat mexicana de Valle Barco, a la qual van acudir amics íntims de la parella, com Ricky Martin o Victoria Beckham. El seu embaràs es va donar a conèixer el desembre passat, durant el qual l’actriu ha mantingut la seva activitat professional i filantròpica, com el suport al moviment feminista Time’s Up contra l’assetjament sexual. A l’abril Longoria va descobrir la seva estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, mes en què també va donar a conèixer l’adaptació per als Estats Units de la sèrie d’Antena 3 ‘Gran Hotel’, que tindrà com a escenari les platges de Miami.

Nascut en ple Mundial de futbol, el fill de Longoria i l’empresari mexicà ja podrà lluir la samarreta de la selecció de Mèxic que la mateixa actriu va mostrar en una fotografia a les xarxes socials el cap de setmana passat, una samarreta de què ella també presumia. 

Longoria, quan estava en avançat estat de gestació. / EL PERIÓDICO