PER L'ARRIBADA DE L''AQUARIUS'

Bertín Osborne, sobre els refugiats: «Arreglem primer el problema dels espanyols»

«M'hauria agradat que hagués comprat una casa encara més gran perquè no digui que els que tenim cases bones les hem pispat», li diu a Pablo Iglesias

bertin

bertin

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bertín Osborne va anar dilluns passat al programa Los intocables, la tertúlia política que presenta Javier Algarra –abans a Intereconomía– a la cadena Distrito TV, amb seu al polígon industrial El Ventorro, a Alcorcón (Madrid), i molt lligada a la ultradreta, i va deixar clara quin era la seva actitud sobre l’arribada delsrefugiats de l’‘Aquarius’  l’‘Aquarius’ a València, així com de la intenció del Govern de Pedro Sánchez de traslladar la tomba del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos. Les seves polèmiques declaracions són aquest dijous protagonistes als fils de Twitter.

Sobre la primera qüestió, Bertín va obrir foc així: “Vaig coincidir a l’estret amb una pastera que venia carregada de gent amb nens. Em sembla bé que se’ls ajudi i que tinguem una actuació humanitària. És el que passa per ser frontera amb l’Àfrica. Se’ls ha d’ajudar perquè és una tragèdia brutal, però s’ha d’organitzar perquè si no es buida l’Àfrica”, va dir el cantant de ranxeres. “Si acceptem la immigració il·legal i a sobre els donem uns ajuts de sanitat i fins i tot vivenda... escolta, arreglem primer el problema dels espanyols (...). Que això no és Suïssa, tio!”.

“¿I els espanyols, què?”

A continuació, va seguir amb el seu discurs per incidir que no poden continuar arribant immigrants i oblidar-nos dels aturats espanyols que ho estan passant malament. “¿Quin percentatge d’aturats tenim a Espanya? Això s’ha de veure. Que hi ha molts espanyols que no tenen on caure morts”. 

En la mateixa tertúlia, el periodista Jesús Ángel Rojo, també va opinar sobre l’arribada de l’Aquarius: “Aquesta gent és molt solidària sempre amb els diners dels altres. Podria haver-ne acollit alguns per exemple el senyor Pablo Iglesias i dir ‘me n’emporto 300 a la meva casa de 500 metres quadrats’, i el senyor Pedro Sánchez, uns altres 300 al palau de la Moncloa, i tot solucionat. Al final aquest problema l’hi fiquen a la classe obrera”.

En aquest sentit, Osborne va apuntar: “M’hauria agradat que hagués comprat una casa més encara gran, millor; perquè se n’adoni i no pugui dir que els que tenim cases bones les hem pispat”.

Notícies relacionades

El presentador, tot i això, no té dubtes a fer ostentació de casa seva a través del seu compte de Twitter, on recentment ha dit:

Segueix Extra  a Facebook