VIATGE DELS REIS ALS EUA

La picada d'ullet en forma de vestit de Letizia a Melania

La Reina tria per a la seva visita a la Casa Blanca un disseny gairebé idèntic al que va lluir la dona de Trump fa un any

GRAF3605. WASHINGTON, 19/06/2018.- Fotografía facilitada por la Casa de S.M. el Rey de la mujer del presidente de Estados Unidos Melania Trump (d) y la Reina Letizia, durante el encuentro que el presidente Donald Trump y el rey Felipe VI y sus esposas celebran en la Casa Blanca, además de una sesión de trabajo de los dos jefes de Estado junto con sus respectivas delegaciones. EFE/Francisco Gómez

GRAF3605. WASHINGTON, 19/06/2018.- Fotografía facilitada por la Casa de S.M. el Rey de la mujer del presidente de Estados Unidos Melania Trump (d) y la Reina Letizia, durante el encuentro que el presidente Donald Trump y el rey Felipe VI y sus esposas celebran en la Casa Blanca, además de una sesión de trabajo de los dos jefes de Estado junto con sus respectivas delegaciones. EFE/Francisco Gómez / Francisco Gómez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, al migdia, Donald Trump i la seva dona, Melania, van rebre a la Casa Blanca els Reis d’Espanya, i es va revelar, entre altres coses, una de les incògnites amb què la premsa del cor especulava des de feia setmanes: ¿Com serà el duel d’estil de les dames? El resultat ha sigut una sorpresa, a més de tot un picada d’ullet i homenatge de Letizia a la dona del president dels Estats Units.

I és que la Reina va elegir per a la cita un model de silueta cenyida en un to coral primaveral pràcticament amb el mateix patró que el vestit que va triar la primera dama dels EUA fa un any.

‘Total look’ coral

Amb silueta de tub, en crepè arrissat, teixit elàstic i coll a la caixa, el vestit de Letizia s’adornava amb un cinturó platejat i butxaques laterals amb tres botons a cada costat. Completaven el ‘total look’ una bossa ‘clutch’ a joc, en to coral, a conjunt també amb els ‘stilettos’ (els mateixos accessoris que va estrenar a Nova Orleans). A les orelles, unes senzilles arracades en forma de daga.

Just fa un any, el 19 de juny del 2017, Donald Trump i Melania van rebre a la Casa Blanca el president del Panamà, Juan Carlos Varela, i la seva dona, Lorena Castillo. Per a aquella ocasió, la primera dama dels EUA va escollir un vestit gairebé idèntic al model que ahir va lluir Letizia, però de color blau clar (i amb les butxaques menys marcades). Els talons de Melania, en aquell cas, no anaven a joc, ja que la dona de Trump va triar uns talons de color crema amb motius florals per adornar el seu ‘look’.

Vegeu el vídeo de la trobada d’aquest dimarts dels Reis amb Donald Trump i la seva dona a la Casa Blanca

atlas-20180619-trump-recibe-a-los-reyes-en-la-casa-blanca / periodico

            Seguiu Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades