ACTOR TOCAT

Stallone, investigat per agressió sexual

Dues dones asseguren ser víctimes de l'actor, que en el passat va negar els fets

lmmarco43741324 files  in this file photo taken on may 24  2018 us actor syl180614151344

lmmarco43741324 files in this file photo taken on may 24 2018 us actor syl180614151344 / NICHOLAS KAMM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Oficina del Fiscal del Districte de Los Angeles està revisant dues acusacions d’agressió sexual contra l’actor Sylvester Stallone, de 71 anys, comeses presumptament fa dècades. La primera hauria succeït als anys 90, però no va transcendir fins a finals de l’any passat quan una dona no identificada va presentar un informe davant de la policia de Santa Mónica "al·legant una violació que va passar fa 27 anys" mentre sortia amb l’actor.  El segon presumpte incident d’agressió sexual hauria succeït anteriorment, el 1986 en un hotel de Las Vegas.

Notícies relacionades

Segons el primer informe, una dona va acusar l’estrella de 'Rocky' de forçar-la a realitzar un trio amb el seu guardaespatlles, i després va amenaçar de "colpejar-li el cap" si explicava a algú el que havia succeït. "Aquesta és una història ridícula i categòricament falsa", va assegurar una portaveu de Stallone el novembre passat, quan es va conèixer per primera vegada la denúncia i en ple auge del moviment Metoo als Estats Units. "Ningú era conscient d’aquesta història fins que es va publicar, inclòs el senyor Stallone. El senyor Stallone en cap moment va rebre la trucada de cap autoritat ni cap altra persona respecte a aquest assumpte", va assegurar llavors el seu portaveu. 

Stallone ha tornat a negar ara les dues acusacions i ha amenaçat de presentar denúncies acusant les presumptes víctimes de presentar informes policials falsos.