NOU REVÉS

El divorci d'Arantxa Sánchez Vicario es resoldrà a Espanya

El procés judicial tindrà lloc en Esplugues de Llobregat, com reclamava l'advocada de Santacana

2018-06-13-arantxa-snchez-vicario---divorcio-espaa-12-editado

2018-06-13-arantxa-snchez-vicario---divorcio-espaa-12-editado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2d’Esplugues de Llobregat ha decidit que el divorcid’Arantxa Sánchez Vicario Josep Santacana es resoldrà a Espanya, al mateix jutjat del municipi barceloní.

D’aquesta manera, dona la raó a Isabel Winkels, la prestigiosa advocada que defensa l’empresari català, que va participar com a lletrada en el programa ‘De buena ley’, de Telecinco. Ella argumentava que havia de prevaler el procés de divorci que es va iniciar a Espanya el 22 de febrer, enfront de la demanda que va interposar l’extennista, a Miami, el dia 26 del mateix mes.

La jutge Lucía Martínez ha desestimat els recursos dels advocats de Sánchez Vicario, que demanaven que el divorci no es tramités a Espanya, perquè els tribunals espanyols no en tenien la competència, ja que s’havia obert un procés de divorci alsEstats Units, on resideixen tots dos.

Santacana desempata

"No hi ha dubtes sobre la competència judicial internacional dels tribunals espanyols per conèixer aquest divorci, partint de la nacionalitat comuna de les parts," va argumentar la jutge. Abans de casar-se, l’ex número 1 del món i Santacana van firmar un acord de règim de separació de béns a Catalunya.

Notícies relacionades

Martínez rebutja anul·lar el procés de divorci a Espanya, perquè és previ al de la capital de Florida. L’única demanda anterior va ser la que va presentar Josep Santacana a Miami, que el mateix empresari va retirar.

La titular del jutjat ja ha comunicat a Arantxa i a Josep Santacana que el divorci ha de celebrar-se a Espanya i demana que Sánchez Vicario contesti a la demanda que ha interposat Santacana en el termini legal de 20 dies hàbils.

Temes:

Divorci