DEL 25 AL 29 DE JUNY

La 080 pren la platja de la Barceloneta

Com a novetat, la passarel·la comptarà en aquesta edició amb dues desfilades de moda de bany en el Moll de la Marina

El certamen tindrà com a convidat internacional l'exeditor de l'edició nord-americana de 'Vogue', André Leon Talley

zentauroepp41876147 barcelona 01 02 20018 pasarela 080 desfile de custo    foto 180607190144

zentauroepp41876147 barcelona 01 02 20018 pasarela 080 desfile de custo foto 180607190144 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

La 22a edició de la 080 Barcelona Fashion desfilarà per primera vegada a la platja de la Barceloneta per donar a conèixer els nous banyadors de Guillermina Baeza i de Como un Pez en el agua. Concretament serà en el Club Patí Vela Barcelona (Moll de la Marina), a la jornada inaugural del certamen, dilluns, 25 de juny.

Després de les desfilades de moda bany, la passarel·la 080 es traslladarà de nou al Recinte Modernista de Sant Pau, ha anunciat aquest dijous en roda de premsa el director de la passarel·la, Miquel Rodríguez.

Un  total de 27 dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions, amb noms tan rellevants com Antonio Miró, Custo Barcelona, Miriam Ponsa, Txell Miras, Oscarleon, Sweet Matitos, Lebor Gabala, Miquel Suay, així com els guanyadors del Premi 080 de la passada edició, Krizia Robustella, Brain&Beast i  Mans Concept Menswear.

Mentre que Manuel Bolaño i TCN tornaran a la 080, la marca emergent de moda urbana Killing Weekend, guanyadora del concurs 080_Rec; el dissenyador de Girona, Xevi Fernández i la firma Z1 debutaran a la passarel·la catalana.

Llegenda de la moda

Una altra novetat a la setmana de la moda de Barcelona, que tindrà lloc del 25 al 29 de juny, és que André Leon Talley, el mediàtic exeditor de l’edició nord-americana de Vogue, serà el convidat d’honor del certamen. Amb més de 25 anys de trajectòria en la primera línia internacional de la moda, Talley, que ha portat sempre una tasca reivindicativa a favor de la visibilitat de la comunitat afroamericana a la moda, presentarà el documental sobre la seva vidaThe Gospel According To André, que es projectarà en primícia a Europa.

Activitats paral·leles

Dins del programa d’activitats paral·leles, tindrà lloc una nova edició del Showroom, que explicarà amb una trentena de compradors internacionals, en gran part dels Estats Units, però també d’Austràlia, el Regne Unit, els Països Baixos, Àustria, el Japó i Rússia.

Notícies relacionades

També es realitzarà la quarta edició del 080 Investor Day, organitzat per la Generalitat i Seed&Click, on empreses i dissenyadors podran exposar els seus projectes i fer contactes amb inversors.

Així mateix, se celebrarà el Texmeeting organitzat per Texfor, que abordarà les últimes tendències sociopolítiques i tecnològiques i temes d’actualitat com l’economia circular o els nous models de negoci.