¿GRAN REUNIÓ¿ A LA CASA BLANCA

¿Què fa Kim Kardashian al Despatx Oval amb Donald Trump?

¿Hem parlat sobre la reforma carcerària i les condemnes¿, va revelar el mandatari en un tuit

L'estrella televisiva va accedir a a la Casa Blanca de la forma més discreta i vestida amb un vestit jaqueta negre

kardashianwhitejhouse

kardashianwhitejhouse

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Què fa l’estrella de la televisió televisiva i la reina de les ‘selfies’ Kim Kardashian, reunida alDespatx Oval de la Casa Blanca amb l’home més poderós del món, el president dels Estats Units, Donald Trump? I millor encara, ¿de què han parlat durant aquesta misteriosa reunió?

S’ha tingut constància d’aquesta misteriosa cita pel tuit que va publicar el mateix Trump en el seu compte de Twitter, en què va difondre una foto de la trobada, que, paraules textuals, va qualificar com “una gran reunió”.

“Hem parlat sobre la reforma carcerària i condemnes”, va confirmar el mandatari, fet que ha deixat a més d’un estupefacte. 

Indult per a una dona

A milers de quilòmetres de distància de la Casa Blanca potser és desconeguda la tasca social i reivindicativa de la més famosa del clan Kardashian. Resulta que a Kim se li ha posat entre cella i cella aconseguir l’indult per a una dona de 63 anys condemnada a cadena perpètua per un delicte de drogues. La celebritat està implicada en els últims mesos en aquesta causa.

Kim Kardashian, de negre rigorós, acudeix a la Casa Blanca per reunir-se amb Trump. / AFP / MANDEL NGAN

Filla del famós advocat Robert G. Kardashian

No s’ha d’oblidar que el pare de Kim –així com de Kourtney, Khloé i Rob–, Robert George Kardashian va ser un famosíssim advocat i empresari que va saltar a la fama per defensar i amagar a casa seva O. J. Simpson, durant el judici en què l’exjugador va ser acusat de dos homocidios el 1995.

La premsa rosa havia informat abans de la visita de Kardashian, que també tenia previst reunir-se amb el gendre i assessor de Trump, Jared Kushner, amb qui ja ha parlat diverses vegades sobre el cas.

La dona en qüestió, Alice Marie Johnson, va ser condemnada fa més de 20 anys per delictes de drogues i neteja d’actius.

Obama va rebutjar la seva causa

Notícies relacionades

L’expresident Barack Obama, que va commutar les penes a 1.715 reus durant els seus anys a la Casa Blanca (2009-2017), majoritàriament per drogues, va rebutjar l’indult a Johnson.

“Ha estat a la presó 21 anys i hi morirà tret que Trump la indulti”, afirma una petició a internet que supera les 265.000 firmes.