INCÒGNITA RESOLTA

El príncep Carles acompanyarà Meghan Markle fins a l'altar

El pare de l'actriu i futura dona del príncep Enric no acudirà a l'enllaç reial per motius de salut

charlesmeghan

charlesmeghan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Misteri resolt. El príncep Carles d’Anglaterra serà el que acompanyarà Meghan Markle fins a l’altar, perquè contregui matrimoni, dissabte vinent, amb el seu fill, el príncep Enric, en el casament reial de l’any, que se celebrarà al castell de Windsor.

Enric i  Meghan, ducs de Sussex.

El pare de l’actriu nord-americana, Thomas Markle, va anunciar que no podria anar a l’enllaç després de la polèmica d’unes fotos pactades amb un paparazzi i per motius de salut.

"El príncep de Gal·les es complau a donar la benvinguda a la senyora Markle a la família reial d’aquesta manera", ha anunciat en un comunicat el palau de Kensington aquest divendres. 

D’aquesta manera, el príncep de Gal·les, hereu de la corona britànica, farà de padrí a l’enllaç.

D’acord amb el palau de Kensington, residència oficial del príncep Enric, l’exactriu nord-americana, de 36 anys, va demanar al seu futur sogre que la portés fins a l’altar.

L’última vegada que l’hereu de la corona va fer de padrí va ser fa dos anys, en el casament d’Alexandra Knatchbull, filla d’un dels seus millors amics, Lord Brabourne, recorden els mitjans.

S’havia especulat amb la possibilitat que Markle entrés al temple religiós acompanyada de la seva mare, Doria Loyce Ragland, després de confirmar-se aquest dijous que el pare de la núvia no aniria a Windsor.

A través del palau de Kensington, Markle va informar en una nota que, "amb tristesa", el seu pare no podia assistir a l’enllaç, ja que necessitava "espai" per concentrar-se en la seva salut.

El progenitor de l’exactriu es recupera a Mèxic, segons els mitjans, després de ser sotmès a una intervenció quirúrgica per implantar-li tres stents (dispositius metàl·lics) a les artèries.

"Comprensió" i "respecte"

A començaments de setmana, el príncep Enric Meghan Markle havien demanat "comprensió" i "respecte" vers Thomas Markle per les conjectures que no viatjaria a Londres.

Notícies relacionades

Pel que sembla, va tenir problemes de salut a causa de l’estrès provocat per l’atenció mediàtica i després que es publiqués que havia pactat unes fotos amb uns paparazzis, en què se’l veia emprovant-se roba per al casament i també mentre mirava imatges de la seva filla amb el príncep.

Els mitjans indiquen que la mare de Meghan Markle coneixerà aquest divendres la reina Isabel II, després de reunir-se aquest dijous per primera vegada amb els pares del príncep Enric, el príncep Carles Camil·laduquessa de Cornualla