UNA FAMÍLIA PECULIAR A WINDSOR

El clan dels Markle desmunta els plans del casament reial

El casament ha atret com mosques els membres de la problemàtica família

lmmarco43374570 royal fans wear masks of britain s prince harry and meghan m180517191121

lmmarco43374570 royal fans wear masks of britain s prince harry and meghan m180517191121 / CLODAGH KILCOYNE

4
Es llegeix en minuts
Begoña Arce

El casament reial aquest dissabte a Windsor ha atret com mosques els membres de la problemàtica família de Meghan Markle. Tots volen un tros del pastís nupcial. Rancorosos, amargats i ressentits per no haver sigut convidats a la cerimònia, el clan dels Markle està protagonitzant un ‘reality show’ amb què 

Àvids dels diners i la fama que puguin treure de l’idil·li principesc, la parentela de la núvia ha desmuntat l’acurada posada en escena de l’enllaç entre Enric Windsor i l’actriu nord-americana.La falta d’un padrí per acompanyar Meghan a l’altar, amb prou feines 48 hores abans de la cerimònia, mostra la falta de control en l’organització del que havia de ser un dia feliç i perfecte. Durant setmanes, com a resposta a la informació oficial de palau, subministrada amb comptagotes, la germanastra, el germanastre, el nebot, l’excunyada i el mateix pare de Meghan han alimentat amb declaracions vitriòliques i falses fotos robades l’afany insaciable de paparazzis i mitjans de comunicació. Ja s’han sentit els primers retrets i el príncep Enric, que sempre ha responsabilitzat de la mort de la seva mare Diana la premsa, està furiós. Li han tornat a amargar un altre moment decisiu de la seva vida.

¿Qui compon el clan dels Markle?

 El pare

 El pareThomas Markle va ser un prestigiós director d’il·luminació a Hollywood. Als 73 anys viu retirat a la localitat de Rosarito, a Mèxic. El seu segon matrimoni, amb la mare de Meghan, Doria Ragland, va durar una dècada. La nena tenia 6 anys quan es van divorciar. Des d’aleshores ella va viure amb la seva mare i va mantenir una relació distant, però aparentment cordial, amb el seu pare.

Thomas Markle ha provocat un gran escàndol al deixar-se fer fotografies a canvi de diners per un paparazzi, en unes fotos que semblaven robades. Fins i tot va posar en ridícul el palau de Kensington quan els portaveus van emetre un comunicat demanant que es respectés al senyor Merkel, assumint que els fotògrafs havien envaït la seva privacitat.

Quan el mal estava fet, el pare va reconèixer que s’havia “equivocat” i va dir que n’estava “profundament penedit”. Però el cert és que continua concedint entrevistes al portal de famosos americans TMZ.  Les últimes, des del llit de l’hospital, on es recupera d’una operació de cor.       

Els germanastres

Els germanastres

La Samantha i el Thomas Jr. són fills del primer matrimoni del pare de Meghan, amb Roslyn Loveless. La relació de tots dos amb l’actriu ha sigut molt distant des de fa anys.  

El Thomas Junior, de 51 anys, divorciat dues vegades, arregla pel que sembla finestres a Oregon, on viu. Els negocis no li deuen anar gaire bé perquè ell també va haver de declarar-se en fallida. El gener de l’any passat va ser detingut per haver apuntat amb una pistola al cap de la seva nòvia, que finalment no va presentar càrrecs. Violent, amb problemes d’alcohol, segons la seva exdona, fa unes setmanes va escriure una carta pública al príncep Enric en què suggeria que anul·lés el casament amb Meghan perquè "encara estava a temps de no cometre el pitjor error de la seva vida". Aquesta setmana ha viatjat a Londres, malgrat no estar convidat al casament, disposat a fer declaracions a qui volgués recompensar-li les indiscrecions. Vist com bufa el vent, ha canviat d’opinió sobre la seva germanastra. “Serà una de les millors coses que li passarà a la família reial”, va declarar al ‘Daily Mirror’. "És la perfecta princesa moderna".

Samantha Grant, de 53 anys (Samantha Markle és el seu nom de soltera), no ha parat de fer entrevistes a les televisions americanes, i alguna de britànica, malgrat que fa una dècada que no ha vist la seva famosa germanastra. En una va insistir en el seu "dret a parlar lliurement" i criticar Meghan, a qui ha acusat d’abandonar la seva família i, en particular, el seu pare. La promesa d’Enric, diu, és "narcisista i egoista". La Samantha, que té multiesclerosi, ha escrit un llibre de memòries titulat ‘El diari de la germana d’una princesa grimpaire’, encara per publicar. Dimecres ella també va acabar a l’hospital amb un turmell trencat després d’un accident de cotxe, durant una confrontació amb un fotògraf a Florida.

L’excunyada

Notícies relacionades

L’excunyadaTracey Dooley, exdona del germanastre de Meghan, no ha parlat amb l’actriu des de fa 20 anys. Això no és obstacle per explicar-ne la seva vida i miracles i presentar-se també a Londres amb el seu fill Tyler disposada a oferir els seus serveis al millor postor. El Tyler, el mig nebot de Meghan, té 25 anys i té una granja de cànnabis a Oregon, on aquesta droga és legal.Amb motiu del casament, ha creat un producte especial que ha batejat com ‘Markle’s Sparkle’. (L’espurna de Markle).

La mare

La mareFins al moment, i que se sàpiga, Doria Ragland, la mare de la núvia, serà l’únic membre de la família present en la cerimònia nupcial. És possible, fins i tot, que acompanyi la seva filla a l’altar, després de confirmar-se que el pare queda descartat. Aquest dijous la Doria va ser presentada a la reina al castell de Windsor, en una trobada en què també hi eren Enric i Meghan. Prèviament va conèixer el príncep Carles i la seva dona, Camil·la, al palau de Kensington.