REAPARICIÓ EN UNA GALA

Minerva Piquero: el sorprenent canvi físic de l'ex noia del temps d'Antena 3

La periodista asturiana, que fa uns anys que viu allunyada dels focus, va assistir al lliurament d'uns premis a Madrid

Des del 2012 és directora de comunicació i relacions públiques del grup d'agències Dentsu Aegis

minerva-ok

minerva-ok

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa uns dies la periodista asturiana Minerva Piquero va reaparèixer en el lliurament dels premis ARI (associació d’editors de revistes) i va sorprendre al photocall del Teatro Real de Madrid pel seu evident canvi físic. Tot i que ha estat uns anys allunyada de les càmeres, Piquero va assolir la popularitat en els 90, als inicisd’Antena 3 com a noia del temps. Va ser el rostre habitual dels informatius durant 14 anys i també va fer aparicions estel·lars en espais tan carismàtics com Farmacia de guardia o Lluvia de estrellas. Després de trencar amb el grup Atresmedia, va presentar amb el recentment desaparegut José María Íñigo Carta de ajuste, a La 1, que no va acabar d'arrencar. Finalment, des del 2012 viu la comunicació des de l’altra banda; actualment és directora de comunicació i relacions públiques del grup d’agències Dentsu Aegis.

En el lliurament de premis Minerva Piquero (50 anys) va sorprendre pel seu espectacular canvi físic, del qual ja va parlar fa uns anys. "Hi ha vegades que les hormones et traeixen, però estic molt bé", va dir en una entrevista amb El Mundo el 2013. "El que més va cridar l’atenció va ser que, en qüestió de poc temps, havia guanyat 20 quilos. Com que ja no estava a la tele cada dia i, a més, no he estat mai gaire amiga de saraus, no se m’havia vist en cap acte públic durant bastant temps. Però fa any i mig vaig aparèixer amb aquest sobrepès tan cridaner i els comentaris van ser terribles", es lamentava llavors.

Notícies relacionades

"Si una dona qualsevol s’engreixa no passa res, però si ets coneguda (i la gent és tremenda, molt cruel), tot canvia. Vaig anar a un acte en qualitat de directora de comunicació d’una agència de mitjans i, molt a desgrat meu, vaig haver de passar pel 'photocall'. Un periodista se’m va acostar amb un micròfon, i abans de dir-me: Hola, o interessar-se per aspectes professionals, em va preguntar: “Com pots estar tan grassa?”, reflexionava. "És terrible. I has d’aguantar el somriure i pensar, déu meu, que trist que, 23 anys després d’haver començat una carrera professional, l’únic interessant que puguis explicar és el motiu del teu sobrepès", va explicar una de les presentadores del temps més famoses d’Espanya.

Feliç en la seva nova etapa

Tanmateix, Piquero és "feliç" en la seva nova etapa professional. Fa tan sols uns dies que la periodista ha compartit a Twitter una foto seva en que llueix el seu popular somriure. Va ser després d’assistir com a jurat a l’elecció de Mr Gay Madrid 2018.

Temes:

Antena 3