A 10 DIES DEL CASAMENT

Meghan Markle estrena figura de cera al Madame Tussauds

La figura porta el vestit verd que portava la promesa del príncep Enric el dia del seu compromís

zentauroepp43243106 visitors look at britain s prince harry and his fiancee megh180509090014

zentauroepp43243106 visitors look at britain s prince harry and his fiancee megh180509090014 / Frank Augstein

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una figura de cera de Meghan Markle  s’ha donat a conèixer aquest dimecres al museu Madame Tussauds de Londres, quan falten 10 dies perquè l’actriu nord-americana doni el “sí, vull” al príncep Enric d’Anglaterrapríncep Enric.

La nova figura porta un vestit maragda com el que va lluir Markle el dia que es va anunciar el seu compromís, així com una rèplica del seu anell de compromís de diamants, dissenyat per a ella pel mateix príncep Enric, i unes sabates de taló de color beix.

El príncep Enric estrena barba

La figura de cera del príncep, que va ser creada originalment quan va celebrar el seu trentè aniversari, ha estat actualitzada per a l’ocasió amb una nova barba.

El públic podrà contemplar la nova figura del famós museu de Londres el dia 18 a la nit, en un comiat de solter especial. Les entrades per a aquest esdeveniment especial ja es poden comprar a la web del mateix museu.

El museu ha anunciat que els visitants que vulguin veure les figures de Meghan i Enric d’Anglaterra tindran l’entrada gratis.

“L’excitació pel casament està arribant al seu punt punt culminant i la gent té ganes de conèixer les semblances reals”, ha comentat el director del Madame Tussauds, Edward Fuller.

Notícies relacionades

Les figures de la parella reial s’han col·locat davant un mural de 15 peus d’ample on es projecten diferents fons de pantalla, la qual cosa permetrà als visitants fer-se fotos amb diferents motius, en una platja idíl·lica, tallant el pastís de casament...

El príncep Enrique, de 33 anys, net de la reina Isabel i sisè en la línia de successió al tron, i Markle, de 36 anys, es casaran al castell de Windsor el 19 de maig.