A DUES SETMANES DEL CASAMENT

El germà de Meghan Markle, al príncep Enrique: "Acaba amb aquest fals conte de fades"

Thonas Markle Jr. insta en una carta al príncep que suspengui l'imminent casament

lmmarco42443164 britain s prince harry  r  and fiancee us actress meghan mar180503135249

lmmarco42443164 britain s prince harry r and fiancee us actress meghan mar180503135249 / IAN VOGLER

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alguns membres de la futura família política d'Enric d'Anglaterra estan incòmodes davant del seu imminent casament amb l'exactriu nord-americana. "Encara no és massa tard. És obvi que Meghan Markle no és la dona per a tu". Així, tutejant-lo, comença la carta manuscrita que Thomas Markle Jr., germanastre de Meghan, de 51 anys, ha dirigit al príncep Enric, en què l'insta a cancel·lar l'enllaç previst per al 19 de maig al castell de Windsor, on ell no ha estat convidat. La missiva, en què no escatima crítiques cap a la futura duquessa de Sussex, l'ha publicat en exclusiva la revista nord-americana ‘InTouch'.

Superficial, envanida i vanitosa

A la carta, datada el passat 26 d'abril, Thomas Markle exposa una sèrie de reflexions dirigides a qui està a punt de convertir-se en el seu cunyat: "Em resulta confús que no siguis capaç de veure l'autèntica Meghan, el que està fent, el paper que està representant" i l'insta a acabar "amb aquest fals conte de fades abans que sigui massa tard".

Thomas Markle qualifica la seva germanastra, que no ha vist des del 2011, com una "oportunista que s'ha aprofitat del seu pare", que ho va sacrificar tot per recolzar-la en la seva carrera. "Quina classe de persona utilitza el seu pare fins a la completa fallida, s'oblida d'ell i l'abandona a la seva sort com si no l'hagués conegut mai? Si no fos per ell estaria netejant taules i cuidant nens per pagar els seus deutes", escriu. I afegeix que el seu pas per Hollywood "l'ha canviat completament". "És molt significatiu com una mica de fama l'ha tornat boja. L'ha convertit en una dona superficial, envanida, vanitosa... que s'oblida dels seus orígens i de la seva família".  

Notícies relacionades

La carta acaba: "Meghan continua sent la meva germana, és la meva família i la família és el més important. Encara que crec que nosaltres som molt lluny de Meg". No és la primera vegada que Thomas Meghan Jr. s'expressa en aquests termes. A l'abril va parlar amb el ‘Daily Mirror' i també va recriminar que Meghan s'ha oblidat "de les seves arrels i de la seva família".

La seva germana Samantha, en la mateixa línia

L'ofensiva no és única. La primera a qualificar Meghan de "grimpaire" va ser Samantha Grant, germanastra de Meghan. Fa uns dies va publicar a Twitter missatges similars dirigits al príncep: "És hora de madurar, Enric. Algú havia de dir-ho: l'Emperador està nu". Aquesta dona de 53 anys, que pateix esclerosi múltiple i s'ha passejat per diferents platós, està també molesta perquè tampoc no figura a la llista de convidats. "Madura, Enric. Defensar l'ajuda humanitària no funciona si al mateix temps permets a Meg que ignori els Markle. És una contradicció", afegia. Samantha és la filla del primer matrimoni de Thomas Markle pare i va compartir molts moments de la infància de la futura esposa del príncep Enric.