SEGUEIX EL CULEBRÓ

Khloé Kardashian se separa de Tristan Thompson una setmana després de ser mare

Arran del vídeo del jugador dels Cleveland sent-li infidel hores abans de posar-se de part

lmmarco42998167 gente  khloe kardashian instagram180419193510

lmmarco42998167 gente khloe kardashian instagram180419193510

1
Es llegeix en minuts

No és el guió d'un nou capítol de les Kardashian, encara que ho sembli. Malgrat les fotos encaramel·lades que encara apareixen a les xarxes socials, Khloe Kardashian, de 33 anys, ha deixat el jugador de bàsquet Tristan Thompson, de 27 anys, unes dies després de ser pares d'una nena a qui han posat True Thompson,.

Segons la revistaPeople, els pares acabats d'estrenar han trencat i ja no viuen sota el mateix sostre. De fet, ell s'ha traslladat a un apartament. La mateixa font assegura que l'estrella del clan més televisiu està desitjant tornar a Los Angeles amb els seus, però de moment el metge li ha aconsellat que no viatgi. Al seu costat, consolant-la, hi ha Kris Jenner i Kim Kourtney Kardashian. 

La ruptura cabia dins de les possibilitats després de l'aparició d'un parell de vídeos que deixaven ben a la vista una infidelitat per part del jugador dels Cleveland Cavaliers que, per cert, aquests dies rep xiulades del públic que va a veure jugar l'equip. En les imatges se'l veia molt encaramel·lat amb un parell de dones. Per defensar-se, Thompson ha justificat les imatges de la seva suposada infidelitat assegurant que es tractava d'una trampa muntada pels fans que el segueixen constantment.

Notícies relacionades

Les espases estan amunt. A pesar que Thompson va estar present en el moment del part, segons el portalTMZl'empresària i el jugador no s'han parlat des que va sortir el vídeo i era impossible desmentir l'evidència. Mentrestant, mantenen les aparences.

Dimarts passat, Khloe publicava una fotografia a Instagram per donar la benvinguda a True a la seva vida. "La nostra petita nena, True Thompson, ens ha robat el cor i estem aclaparats amb tant amor. És una benedicció donar la benvinguda a aquest àngel a la nostra família. La mama i el papa t'estimen, True", escrivia en aquesta xarxa social, en què acumula 75 milions de seguidors. No obstant, la resta del clan no s'ho ha agafat tan bé i quan es van assabentar de la infidelitat de l'ala dels Cleveland Cavaliers van deixar de seguir-lo a les xarxes socials. Això pot semblar una tonteria, però en el llenguatge de les Kardashian vol dir que estàs mort per a la família.

Temes:

Divorci