SET MILIONS DE DÒLARS

Amber Heard dona els diners del seu divorci de Johnny Depp

L'actriu ha complert la seva promesa i ha ajudat l'Hospital de Nens de Los Angeles

lmmarco36865779 file   january 13  actors amber heard and johnny depp have f180411185647

lmmarco36865779 file january 13 actors amber heard and johnny depp have f180411185647 / Mike Lawrie

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El divorci entre els actors Amber Heard i Johnny Depp després d'un any de matrimoni va ocupar tants o més titulars que el de Brad Pitt i Angelina Jolie. El procés va acabar amb una declaració conjunta l'agost del 2016, però abans es van tractar al jutjat acusacions de maltractaments que van fer que la protagonista de Trencant les regles interposés una ordre d'allunyament contra l'actor.

Notícies relacionades

En el comunicat es qualificava la relació d'"intensa i passional, volàtil a vegades, però sempre plena d'amor". També s'assegurava que cap de les parts "havia fet acusacions per obtenir benefici econòmic i mai hi va haver un intent de dany físic o emocional". Amber Heard li desitjava el millor a Johnny en el futur i assegurava que donaria els diners del divorci "a la caritat".

I ha sigut ara quan s'ha confirmat que la quantitat que Heard va obtenir, uns gens menyspreables set milions de dòlars, s'ha destinat a la Unió Americana de Llibertats Civils i a l'Hospital de Nens de Los Angeles. El mitjà E! News ha pogut comprovar que l'actriu, de 31 anys, està entre les persones de la llista d'honor de l'Hospital de Nens de Los Angeles, un nomenament reservat a les persones que hagin donat desinteressadament entre un i cinc milions de dòlars entre el juliol del 2016 i el juny del 2017.