CINEMANIA

Russell Crowe aconsegueix 2,3 milions d'euros amb la subhasta 'L'art del divorci'

L'actor australià es va desprendre de 227 objectes que li recordaven els seus anys de matrimoni amb Danielle Spencer

lmmarco42344175 cartel subasta russell crowe180409170627

lmmarco42344175 cartel subasta russell crowe180409170627

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Russell Crowe està més que satisfet. La subhasta en la qual s’ha desprès de 227 objectes de la seva propietat, molts d’ells procedents de les pel·lícules que l’han fet l’estrella de Hollywood que és, ha superat totes les expectatives de la casa Sotheby’s de Sydney. L’actor australià, de 54 anys, va aconseguir el cap de setmana passat, coincidint amb el seu aniversari, uns 2,3 milions d’euros gràcies a una subhasta que, sota el títol de Russell Crowe: l’art del divorci, pretenia poder finançar el cost de la ruptura amb la seva exdona Danielle Spencer, de qui es va separar fa 10 anys. «No és mal salari per cinc hores de feina», va comentar l’actor al seu compte de Twitter amb humor.

De fet, el mateix actor, lluint una poblada barba, va anar per sorpresa a la subhasta, deixant atònits els presents, en el moment en què es procedia a la subhasta del violí històric que tocava quan interpretava el capità Jack Aubrey en l’èpica Master and commander, dirigida per Peter Weir. «Ha sigut molt divertit preparar tot això per a vostès», va explicar amb el micròfon a la mà. 

Allà hi havia també la quadriga que va lluir com a Maximus a la pel·lícula Gladiator, amb la qual va guanyar el seu Oscar al millor actor. I la seva armadura, adjudicada per 78.000 euros. I una espasa d’entrenament de fusta, per la qual un mitòman va pagar 20.000 euros. També el seu vestit de capità a Master and commander, els pantalons i el batí de boxa de Cinderella Man. També va subhastar el vestit del seu personatge, Javert, al musical Los miserables, i la caputxa que va utilitzar durant el rodatge de Robin Hood, de nou dirigit pel cineasta Ridley Scott.

Crowe, que ha tingut la seva pròpia banda de música, es va desprendre de 19 guitarres, una col·lecció de discos d’or de Johnny Cash, a més d’obres d’art, algunes joies i dotzenes d’objectes esportius propis d’un col·leccionista. Un Mercedes i diverses motos també formaven part dels lots.

Fa 10 anys que l’actor australià d’origen neozelandès i l’actriu i cantant Danielle Spencer, de 48 anys, van posar fi a nou anys de matrimoni. Tenen dos fills en comú, Charles i Tennyson. La parella va contraure matrimoni l’abril del 2003 en una cerimònia celebrada a la hisenda de Crowe a la localitat de Nana Glen i després va fixar la seva residència a Sydney, on van comprar una luxosa mansió de més de 8 milions d’euros. 

Notícies relacionades

Els rumors al voltant de l’aparent deteriorament de la relació van començar quan es van divulgar fotos de Spencer sopant a Sydney amb el seu company de ball en el programa televisiu Ballant amb les estrelles. 

«El divorci té la seva manera de fer-te examinar les coses que són importants en la vida (i les que no)», va explicar Crowe en un comunicat. «Al llarg del procés m’he adonat que tenia moltes coses: dels meus treballs, objectes que col·leccionava i coses en general. Caixes i caixes de coses. Per això, seguint l’esperit primaveral de buscar aire fresc, aquí hi ha una selecció d’aquesta col·lecció», va explicar.  

Temes:

Divorci