FUTURA PATERNITAT

Pablo Iglesias i Irene Montero escullen el cognom dels seus fills per sorteig

Els bessons tindran el cognom del pare mentre que la mare triarà els seus noms

zentauroepp42827168 graf8383  madrid  07 04 2018   el l der de podemos  pablo ig180409170606

zentauroepp42827168 graf8383 madrid 07 04 2018 el l der de podemos pablo ig180409170606 / Victor Lerena

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pablo Iglesias va explicar dissabte passat al programa La Sexta Noche que la seva parella, Irene Montero, i ell van fer un sorteig per decidir l'ordre dels cognoms que portaran els bessons que esperen.

El líder de Podem va assegurar que no li sembla "just"que algú "tingui el cognom perquè sí com el pare. Crec que això ho han de decidir el pare i la mare lliurement", i per això "vam optar pel sorteig perquè ens va semblar la fórmula més assenyada", va afegir. A canvi, la portaveu del partit serà l'encarregada de triar el nom dels petits.

Notícies relacionades

Per un altre costat, Iglesias va rebre el consell del PP al Congrés, Rafael Hernando, un dels polítics populars que més polèmiques ha tingut amb Podem. Malgrat això, Iglesias va agrair la recomanació d'Hernando.

Hernando va desitjar una paternitat a Iglesias "fructífera". "I que això li serveixi per veure la vida des d'un altre punt de vista. Perquè les coses canvien quan un és pare, l'hi dic jo per experiència", va dir. Mentre que  Iglesias va agrair les paraules d'Hernando i va considerar que "havia sigut molt més humà que Maroto". Recentment el vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP va criticar que el partit morat estigués "controlat" per "Iglesias i la seva nòvia".