ORGULL D'ÀVIA

Lolita Flores: "No m'agrada que la gent parli així d'una cosa tan forta com una maternitat"

L'actriu s'ha mostrat disgustada per com es va filtrar la notícia de l'embaràs de la seva filla

zentauroepp42580485 gente elena furiase  y  su madre  lolita  flores180319162241

zentauroepp42580485 gente elena furiase y su madre lolita flores180319162241

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

El clan Flores no pot estar més content amb l’arribada d’un nou membre a la família. Elena Furiase, filla de Lolita i de l’empresari argentí Guillermo Furiase, està embarassada del seu primer fill, fruit de la relació amb un amic del seu germà Guillermo que és músic. No obstant, la filtració a la premsa no ha agradat a tothom.

Després que la notícia es difongués, Elena Furiase s’ha vist obligada a donar-li oficialitat a Instagram: «Atès que alguns s’han avançat a donar una notícia que vaig intentar portar amb cura i prudència... aclariré que sí, serem pares, som feliços i només demano respecte per aquests moments tan delicats que m’agradaria portar amb tranquil·litat i calma. Gràcies a tots i feliç dia», va escriure la intèrpret d’El internado, que el 9 de març passat va complir 30 anys.

Primer net

Lolita, filla gran de Lola Flores, La Faraona, i Antonio González, El Pescaílla, està encantada per l’estat de bona esperança de la seva filla, que la convertirà en àvia per primera vegada a l’octubre, però al mateix temps l’artista, de 59 anys, està disgustada per com s’ha fet públic, i li ha sortit l’orgull. L’actriu, que aquest cap de setmana ha estat a Màlaga, on ha actuat al teatre Alameda amb la seva obra Prefiero que seamos amigos, va parlar sobre el motiu de la seva empipada.

Notícies relacionades

Quan li van preguntar pel seu nou paper com a àvia, amb cara de pocs amics va respondre: «Perdoneu, però és que no m’agrada que la gent parli d’una cosa tan forta com una maternitat i que ho diguin així, sense preguntar. Mira que, quan ells volen, bé que tenen el meu telèfon per trucar-me», va afirmar. Alguns mitjans asseguren que es tractava d’una clara referència al programa de Tele5 Sálvame, així com a Lydia Lozano, que es va encarregar d’anunciar  la notícia.

Cabreig per partida doble

Lolita va aprofitar per deixar clar que aquest no és l’únic motiu pel qual està molesta amb la premsa. A la intèrpret de Sarandonga no li va agradar la poca repercussió que ha tingut el seu últim èxit professional: «M’han donat la medalla al mèrit a les Belles Arts i ningú m’ha trucat per felicitar-me ni ha vingut a fer-me una foto al teatre. I aquestes coses saben molt greu», va acabar dient l’artista.