polèmica a les xarxes socials

Katy Perry, criticada per robar un petó a un concursant d''American idol'

Els usuaris de les xarxes socials debaten si l'exitosa cantant ha assetjat sexualment el jove en el programa de caça talents nord-americà

2018-03-19-katy-perry-beso

2018-03-19-katy-perry-beso

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La famosa cantant Katy Perry està sent durament criticada ales xarxes socials per haver besat, el passat dia 12, un noi de 19 anysBenjamin Glaze, en contra de la voluntat del jove, a American Idol, programa de televisió que busca talents musicals en què l'artista forma part del jurat, un Operación Triunfo a l'americana.

El jove Glaze, que ha complert aquesta setmana 20 anys, ha explicat al The New York Times que ha crescut en una família conservadora, que mai havia besat una noia anteriorment i que s'ha sentit "immediatament incòmode" quan Perry se li ha abalançat a sobre, perquè "volia que el meu primer petó fos especial"assegura el diari novaiorquès.

El cantant de música country Luke Bryan, un altre dels jutges d'American Idol, ha fet broma amb Glaze i una de les cançons més famoses de Katy Perry, I kissed a girl (Vaig besar una noia), del 2008: "¿Has besat una noia i t'ha agradat?", ha preguntat l'exitós intèrpret nord-americà.

Glaze ha contestat que no havia besat als llavis cap noia. Ni a ningú. Ha sigut llavors quan Perry ha demanat a Glaze que s'acosti a la taula del jurat, i l'ha invitat a fer-li un petó. El jove l'hi ha fet a la galta i la cantant li ha demanat que ho repetís amb més passió. Ha sigut llavors quan ha girat la cara i l'ha besat als llavis, fent que Glaze caigués de la impressió.

Les xarxes socials han explotat contra Katy Perry, que ofereix el seu únic concert en territori espanyol a Barcelona, el pròxim 28 de juny, i l'han acusat d'haver assetjat sexualment el jove Glaze per fer-li un petó contra la seva voluntat.

L'usuari de Twitter UnrequiredSomething ha titllat la cantant d'assetjadora sexual per haver besat el jove "sense el seu consentiment" i ha afegit que no té dret a fer el que vulgui pel simple fet de ser famosa.

El tuiter A ha explicat que, al veure per primera vegada el vídeo de Katy Perry, robant-li un petó a Glaze, no li ha semblat malament el gest. No obstant, adverteix, ha canviat d'opinió quan ha imaginat que la situació hagués sigut al revés, "un senyor robant un petó a una noia". "Aquí m'adono de que arrelat que està el sexisme en la societat", ha sentenciat.

Altres usuaris no consideren que Katy Perry hagi abusat del jove, però s'han mostrat contraris a la seva actuació. A Beck Stan li sembla que el petó robat ha sigut un gest lleig que no hauria d'haver passat, ja que considera que la cantant nord-americana no té dret "a fer aquestes coses a la lleugera per ser dona".

Benjamin Glaze ha aclarit la seva postura a FacebookBenjamin Glaze per calmar els ànims: "No crec haver sigut assetjat sexualment per Katy Perry i estic agraït pels comentaris i crítiques dels jutges". "Em vaig sentir incòmode en el sentit que mai abans m'havien besat, i no esperava [que ho fes Katy Perry]", ha dictaminat el jove.

La polèmica ha continuat i encara aquest dilluns hi havia usuaris que demanaven no oblidar l'acte "sols perquè la víctima és un home"

I algun altre que assenyalava que el "tema de l'assetjament sexual" estava anant massa lluny:

               Segueix a Extra aFacebook

     

       

                      

Notícies relacionades