ACTOR DE MUDANÇA

Matt Damon es trasllada a Austràlia, fart de Trump

L'actor ha dit als seus amics que vol tenir un lloc segur per criar les seves quatre filles

lmmarco39870798 us actor matt damon and his wife luciana barroso arrive for 180316200839

lmmarco39870798 us actor matt damon and his wife luciana barroso arrive for 180316200839 / FILIPPO MONTEFORTE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Matt Damon es trasllada amb la seva família a Austràlia fart de Donald Trump. Segons 'The Sunday Telegraph' de Sydney, l'actor, de 47 anys, ha comprat una propietat a Byron Bay, a prop d'on viuen Elsa Pataky i el seu marit, l'actor Chris Hemsworth, amb qui Damon va aparèixer recentment a 'Thor: Ragnarok'.

Notícies relacionades

Segons diversos mitjans nord-americans, Matt ha dit als seus amics i col·legues de Hollywood que es marxarà amb la família a Austràlia pel seu descontentament amb les polítiques de Trump. El canvi de residència no afectarà la seva feina, ja que l'actor està disposat a rodar on sigui, però vol vol tenir un lloc segur per criar les seves filles. Damon i la seva dona Luciana Barroso són pares de quatre filles. 

El protagonista de 'Marte', que ha treballat estretament amb el productor Harvey Weinstein i és amic íntim de Ben i Casey Affleck, tots involucrats en assumptes d'assetjament sexual, ha sigut criticat pels seus comentaris sobre aquest tema. "Certes actuacions mereixen la presó, però d'altres són només vergonyoses. Crec que ens hem instal·lat en la cultura de l'escàndol i una de les coses de les quals no s'està parlant és que hi ha un gran nombre d'homes, la majoria de la gent amb qui he treballat, que no fan aquestes coses".