TRACTAMENT DE 47.000 EUROS

La rehabilitació sexual de Weinsten inclou meditació, ioga i teràpia equina

L'exproductor s'ha sotmès a un programa de 45 dies en un conegut centre dels Estats Units

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa sis mesos que Harvey Weinstein va ingressar en una clínica de rehabilitació d'Arizona i, segons New York Times, el productor acusat d'infinitat de delictes i agressions sexuals encara no ha acabat la teràpia de rehabilitació sexual. 

La informació del rotatiu assegura que l'exproductor ha rebut tractament durant aquests mesos al Gentle Path at the Meadows, un centre de rehabilitació per a problemes d'addicció al sexe a escassa distància de Scottsdale Arizona. La mateixa web de la clínica assegura que el programa de sis setmanes és necessari per proporcionar tractament efectiu i per "preparar cada pacient per a un procés de recuperació contínua amb recomanacions per evitar recaigudes".

Allau d'acusacions

Segons afirma un portaveu a Vanity Fair,  Weinstein ha trobat el seu reducte de pau en aquesta clínica de Scottsdale (Arizona), on va ingressar després d'una allau d'acusacions de violació i assetjament sexual que van interposar nombroses actrius contra ell.

Notícies relacionades

Sembla que el tractament, que costa al voltant de 47.000 euros, inclou teràpia equina, meditació, ioga, expressió corporal i taitxí. Tot això aïllat, ja que els mòbils estan totalment prohibits a la clínica.

Mentre el  portaveu de l'empresari ha confirmat que l'exproductor no ha acabat la teràpia que consta de 45 dies, Els Angeles Times publica que Harvey Weinstein es troba instal·lat en un complex d'apartaments de luxe pròxim al centre, amb equip de seguretat, gimnàs 24 hores, spa i piscina climatitzada.