PREOCUPACIÓ REIAL

Els dits de Kate Middleton, l'última obsessió dels tabloides

El 'Daily Mail' es pregunta en portada per què la duquessa els té de la mateixa mida

middletonfingers

middletonfingers

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Els dits de Catalina Middleton són l'última obsessió dels tabloides britànics, que estan elucubrant tota classe de teories sobre la longitud de dits índexs, cors i anul·lar. La duquessa de Cambridge, que espera per a abril el seu tercer fill, va acaparar l'atenció dels flaixos en una recent visita a l'escola de primària Pegasus d'Oxford, a la qual va anar per recolzar una organització benèfica que promou la salut emocional anomenada Family Links. I no només per la seva simpatia i el seu estil com és habitual.

El que més han destacat rotatius com el Daily Mail -aquest fins i tot li dedica una foto a la part superior de la seva portada- són els seus tres dits gairebé idèntics.

En les imatges es veuen les falanges centrals de la mà dreta de l'esposa del príncep Guillem pràcticament de la mateixa longitud, mentre sosté una cartera negra que va combinar amb un model de color blanc trencat. Segons sembla, segons el tabloide, seria normal tenir el dit del mig una mica més llarg que l'índex i l'anul·lar. El que no sembla advertir la mateixa capçalera és que la mà de la duquessa està lleugerament girada, en un angle que genera la il·lusió òptica que els dits semblin iguals.

El tabloide va publicar per primera vegada la teoria sobre els dígits de la duquessa de Cambridge fa gairebé una setmana, però la història no es va reprendre fins dilluns passat a la matinada de quan el Daily Mail va dedicar una gran part de la seva portada i dues pàgines interiors completes.

Notícies relacionades

Twitter no ha comprat del tot la teoria del Mail, i han proliferat els apunts jocosos:

Encara que sembli surrealista, aquesta no és la primera ocasió que els dits de la duquessa, de 36 anys, atrauen les mirades de la premsa especialitzada. El 2012, un expert podòleg analitzava al mateix diari les durícies de la duquessa.