ASSETJAMENT A LES XARXES

Detingut l'home que va amenaçar de mort Paula Vázquez

Després de diversos missatges amb insults i amenaces, la demanda es va interposar quan ell va compartir fotos de la vivenda de la presentadora

lmmarco42413770 paula  vazquez  en  el  programa  fama  al bailar180312141146

lmmarco42413770 paula vazquez en el programa fama al bailar180312141146

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de mesos de tensió i de fins i tot arribar a témer per la seva vida, la presentadora gallega Paula Vázquez, de 43 anys, està més tranquil·la des que fa uns dies la Guàrdia Civil localitzés i detingués l'home que l'estava assetjant i amenaçant. Es tracta d'un veí d'Albacete de 43 anys que utilitzava diferents comptes de xarxes socials per portar a terme les seves amenace. L'home ha quedat en llibertat despré sde declarar i està pendent de comparèixer davant el jutge.

J.G.H utilitzava Twitter, Facebook, Instagram i Whatsapp per molestar Paula. Va pujar el to dels seus missatges després dels incendis de Galícia de l'estiu. "I què tal si el tirem una mica de gasolina al c.... i et prenem foc, HP".

Notícies relacionades

La presentadora va bloquejar el compte que emetia aquests missatges però l'assetjador creava nous perfils amb identitats falses per seguir amb les seves amenaces. La situació va empitjorar quan l'assetjador, segons la revista 'Lecturas', va compartir imatges de la seva vivenda fa unes setmanes i la presentadora va decidir denunciar els fets davant la Guàrdia Civil, que va registrar la casa del sospitós, on diverses proves que evidenciarien que és l'autor dels missatges.

Després d'anys allunyada de la petita pantalla, Paula Vázquez ha tornat amb el programa 'Fama, ¡a bailar!'.

Temes:

Ciberatacs