A SOTHEBY'S

Russell Crowe subhasta tot el que li recorda el seu matrimoni

"El divorci té la seva manera de fer-te examinar les coses que són importants en la vida i les que no", assegura

lmmarco42344175 cartel subasta russell crowe180228173336

lmmarco42344175 cartel subasta russell crowe180228173336

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vida matrimonial de gairebé 10 anys reunida en 227 lots, la de l'actor australià Russell Crowe i l'actriu i cantant Danielle Spencer. Encara que es van separar el 2012, la parella, que té dos fills en comú, no va resoldre el seu divorci fins al desembre passat. El protagonista de Gladiator ha posat fins i tot un títol irònic a la subhasta dels béns que li recorden aquells anys i que tindrà lloc a la seu de Sotheby's: Russell Crowe: l'art del divorciEl martell s'aixeca el dia 7 d'abril, precisament el dia del seu 54è aniversari i l'aniversari del seu casament amb Spencer.  

Notícies relacionades

"El divorci té la seva manera de fer-te examinar les coses que són importants en la vida (i les que no)", explica el protagonista de Noé en un comunicat de Sotheby's Austràlia. "Al llarg del procés, m'he adonat que tenia moltes coses: dels meus treballs, objectes que col·leccionava i coses en general. Caixes i caixes de coses. Per això, seguint l'esperit primaveral de buscar aire fresc, aquí hi ha una selecció d'aquesta col·lecció", explica l'actor sobre la seva decisió de vendre rellotges, obres d'art, mobiliari, gairebé una vintena de guitarres, un Mercedes S500 (del 2001), dues motocicletes, el violí que va fer servir a Master and Commander, un peto de l'armadura que va usar a Gladiator, etcètera. 

L'actor ha publicat imatges d'aquests objectes a Twitter, com un rellotge Panerai que va comprar a Madrid, durant la promoció de Prova de vida o un Rolex Cellini que va adquirir mentre rodava American gangster. També ven la túnica que va portar a Robin Hood. “Tenia moltes bicicletes i em vaig adonar que només tinc un cul. Vaig fer el mateix procés amb els rellotges, les espases…", explica a Twitter. La subhasta se celebrarà a Sydney i s'hi podrà licitar en directe o en streaming

Temes:

Divorci