ACTOR EN OBSERVACIÓ

Robbie Williams confirma que té problemes de salut mental

"He estat a punt de perdre la vida moltes vegades", diu el cantant britànic

 

 

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant britànic Robbie Williams ha confirmat en una entrevista a The Sun que té greus problemes de salut mental. "He estat a punt de morir moltes vegades. Tinc una malaltia que em vol matar i és dins del meu cap, així que he de lluitar amb ella", ha explicat. Encara que reconeix que la majoria de vegades aquest problema l'"atabala", també diu que li ha tret partit com a "eina per pujar a l'escenari".

No és la primera vegada que l'intèrpret de Bodies parla en públic de les seves malalties i de la seva ansietat i pànic escènic. Es va adonar que tenia un problema als 19 anys i va aconseguir dominar-lo fins que en va complir 33, quan va tenir una important recaiguda i es va haver de sotmetre a rehabilitació.

Notícies relacionades

El setembre passat, Williams va estar set dies ingressat en un hospital de Los Angeles després que els metges li trobessin unes anomalies al cervell que "semblaven sang". S'havia vist obligat a cancel·lar la gira per Rússia del seu Heavy Entertainment Show després de trobar-se malament al backstage d'un concert a Zuric, on el braç esquerre "se li va entumir" i va començar a "bavejar per un costat de la boca", segons va explicar ell mateix. 

"Als 43 anys t'adones que no importa el que tinguis: no ets invencible. A partir d'ara m'hauré de cuidar molt més", ha dit.