ENTREVISTA A '¡HOLA!'

Arantxa: "Jo estava cega i no ho veia"

"El temps ha demostrat que em vaig equivocar en el meu matrimoni", assegura l'extennista

lmmarco23432605 barcelona 29 08 2013  gente entierro de alvaro bulto en el t180228140337

lmmarco23432605 barcelona 29 08 2013 gente entierro de alvaro bulto en el t180228140337

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La guerra entre Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santacana, en ple procés de divorci, torna una altra vegada a les revistes del cor en una nova entrega que, en el cas d'¡Hola! compta amb les declaracions de tots dos. "El temps ha demostrat que em vaig equivocar en el meu matrimoni", sosté la tennista en una entrevista exclusiva via telefònica feta, segons la publicació, sense diners pel mig.

"No em penedeixo d'haver-ho donat tot per amor, em penedeixo d'haver-li donat el control de tot el que tenia -assegura l'extennista sobre Santacana-. Jo estava cega i no ho veia, però ell m'incitava. Jo m'anava separant dels meus amics, de la meva família, dels meus amics del tennis, perquè estiguéssim millor. Però el que no m'esperava mai és l'engany i la falta de respecte per mi i els seus fills per portar una doble vida".   

Arantxa confirma que ha demanat perdó "a qui els hi havia de demanar", referint-se a la seva família, i confirma que els seus fills estan amb ella. "Jo porto els meus fills (Arantxa, que el 27 de febrer va fer 9 anys, i Leo, de 6) a l'escola, estan amb els seus amics, fan les seves activitats, alguns dies han estat amb els seus cosins. I estic portant aquesta situació tan bé com puc perquè ells portin una vida normal".

Petició de presó

Sobre el que no s'ha volgut manifestar és sobre la petició de presó per a ella i per al seu encara marit per un aval no pagat amb el Banc de Luxemburg i que puja a 7,5 milions d'euros amb els interessos acumulats. "Per a això ja hi ha els meus advocats". Sobre aquesta qüestió, l'advocat de l'extennista a Barcelona, Emilio Zegrí, ha explicat que la petició no és pel deute en si sinó perquè el banc ha presentat una querella contra ella, el 2015, dient que està dissimulant i amagant els seus béns. És el que s'anomena un delicte d'aixecament de béns". I per això s'oposaran a la demanda.

Cinc anys sense tenir relacions

Notícies relacionades

També a la revista ¡Hola! hi apareix Josep Santacana, que d'entrada confirma que ell i Arantxa fa gairebé dos anys que estan separats. "Encara que la situació ja estava viciada. Feia cinc anys que no teníem relacions", assegura. Es confessa desolat i abatut, i diu que va patir una arrítmia cardíaca al desembre, quan Arantxa i els seus fills se'n van anar a la casa que el seu germà Emilio té a Naples, a 200 quilòmetres de Miami. Assegura que no ha pogut veure els seus fills des d'aleshores més que en quatre ocasions, una hora en total. I encara que reconeix que estan negociant la custòdia compartida, "espero que tot se solucioni aviat, perquè necessito veure els meus fills i m'ho impedeixen".

Santacana, que fa un any i dos mesos que està amb la seva nòvia, Raquel, a qui va conèixer a Barcelona, assegura que és "rotundament mentida" que s'hagi aprofitat d'Arantxa i es remet a les capitulacions que va firmar abans i després del seu matrimoni amb l'extennista el setembre del 2008 "per assegurar-se que mai em podria emportar res". En aquest sentit, l'advocat d'Arantxa a Miami, Mauricio Jau Kutner, va explicar dissabte a Sálvame Deluxe que no havia vist cap document que reflecteixi una propietat a nom d'Arantxa. "El cas no és difícil, però és complicat perquè no sé on són tots els actius".