Violència domèstica a Califòrnia

L'actriu Heather Locklear, detinguda per agredir el seu nòvio

L'Amanda Woodward de 'Melrose Place' també ha atacat els agents de policia que l'han arrestat

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'actriu nord-americana Heather Locklear, coneguda per ser Amanda Woodward a la sèrie Melrose Place, ha sigut arrestada aquest diumenge per una suposada agressió al seu nòvio i a diversos policies que van intentar detenir-la.

L'oficina de l'agutzil del comtat de Ventura ha explicat que diversos oficials seus van anar diumenge, cap a les 21.42, hora local (les 6.42 hores de dilluns a Espanya), al domicili de la intèrpret a Thousand Oaks, una ciutat situada 60 quilòmetres a l'oest de Los Angeles (Califòrnia, EUA), en resposta a una presumpta agressió de l'actriu al seu nòvio, segons ha informat aquest dilluns el diari Los Angeles TimesLos Angeles Times.

Segons el mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ, Locklear i el seu nòvio s'estaven barallantTMZ, i el germà de l'actriu, present a la casa en aquell moment, va trucar a la policia. Quan els agents van intentar detenir Locklear, s'hi va resistir i presumptament va agredir diversos oficials que intentaven ficar-la al cotxe patrulla.

El sergent Eric Buschow ha assegurat que l'actriu no va col·laborar en absolut i que es va comportar de forma "extremadament hostil" durant l'arrest.

L'actriu ha dipositat 20.000 dòlars (més de 16.000 euros) com a fiança per sortir de la presó del comtat de Ventura.

Notícies relacionades

Locklear ha tingut en el passat problemes amb el consum de fàrmacs i ha patit depressió. I no és la primera vegada que l'actriu de la sèrie Spin City ha tingut topades amb la policia: el setembre del 2008, l'actriu va ser detinguda per conduir sota els efectes de medicaments receptats. I l'abril del 2010, també va ser arrestada per estampar el cotxe contra un senyal de trànsitestampar i fugar-se sense informar les autoritats.

El gener del 2012, a més, va ser ingressada en un hospital californià després de barrejar fàrmacs i alcohol.