A LA CIUTAT DELS CANALS

Sandra Barneda i Nagore Robles es comprometen

En un passeig en góndola a Venècia

lmmarco42326367 gente   instagram de sandra barneda180226192921

lmmarco42326367 gente instagram de sandra barneda180226192921

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La periodista Sandra Barneda i la seva parella, Nagore Robles, estan pensant a casar-se. Encara que sempre han portat la seva relació amb discrecció, han decidit fer públic un dels moments més importants de la seva vida: la petició de mà.

La parella va viatjar fins a Venècia per fer unes imatges promocionals de l'última novel·la de Barneda, un viatge que van gravar i van reflectir al seu canal de Youtube. Al vídeo es pot veure Nagore passejant per la ciutat italiana, de botigues i disfrutant d'un gelat. Al final del vídeo, durant un passeig en góndola, Barneda li pregunta si es vol casar amb ella. La resposta encara es desconeix, ja que aquestes paraules no estan en el muntatge final.

Notícies relacionades

Barneda i Nagore fa tres anys que estan juntes, i formen una de les parelles més estables de la televisió, on han treballat juntes en diversos programes, com Gran hermano i Supervivientes. La seva relació es va fer pública a través d'unes fotografies en què totes dues passejaven de la mà i molt encaramel·lades per Madrid.

Des d'aleshores han declarat el seu amor en públic, com en l'entrega dels premis COGAM a Madrid, quan Barneda va dedicar el guardó "a la meva germana gran, la primera persona a qui vaig explicar la meva condició sexual, i a la meva parella, Nagore, amb qui comparteixo la meva vida".