SOCI INVERSOR

Piqué obrirà un restaurant amb vistes al mar

El futbolista s'ha associat amb el restaurador Tomás Tarruella per obrir un local al costat de l'hotel W

lmmarco42019998 graf9406  barcelona  11 02 2018   el defensa del barcelona g180214132007

lmmarco42019998 graf9406 barcelona 11 02 2018 el defensa del barcelona g180214132007 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué obrirà un restaurant amb vistes al mar i a la ciutat. Segons publica Expansión, el defensa del Barça s'ha associat amb un dels restauradors de la ciutat, Tomás Tarruella, per obrir un establiment a prop de la Barceloneta. Estarà ubicat entre l'Hotel W i la seu de la firma de moda Desigual, en un edifici d'oficines batejat amb el nom d'Ocean que té set plantes i un terrat.

El restaurant en què ha invertit Piqué es dirà Blue Spot i estarà ubicat en aquest terrat, que té 650 metres quadrats i vistes panoràmiques cap a la platja i el mar, per una banda, i cap al nou port esportiu Marina Vela, per l'altra. Des del futur local també es veuen el Port Vell i la ciutat de Barcelona.

Segons ExpansiónGerard Piqué, que el 2 de febrer va celebrar el seu 31è aniversari, és només un dels socis financers del restaurant, que serà explotat per la cadena En Compañía de Lobos, propietat del soci i cofundador del Grup Tragaluz Tomás Tarruella. 

Notícies relacionades

L'edifici on estarà ubicat el restaurant és propietat de l'amo de Desigual, Thomas Meyer, que en un principi el va construir per ampliar la seu central d'aquesta firma de moda, però que finalment es va treure al mercat en règim de lloguer. A la planta baixa hi ha un altre restaurant, Maná 75º.

Gerard Piqué també té altres projectes nous al cap. Des de fa uns mesos fa entrevistes a alguns esportistes de primer nivell des de la seva col·laboració amb The Players Tribune.The Players Tribune I també s'ha informat que ell i el jugador del Reial Madrid Sergio Ramos seran socis en una xarxa social que, amb el nom de Powers to the Players, vol donar protagonisme als esportistes per oferir informació veraç i de primera mà del seu món.