SESSIÓ DE FOTOS ACCIDENTADA

L'espectacular caiguda que va arruïnar un topless de Kate Upton

Una onada va fer caure d'una roca la model i actriu en una platja d'Aruba

lmmarco42011939 new york  ny   february 10   kate upton attends the philipp 180214135932

lmmarco42011939 new york ny february 10 kate upton attends the philipp 180214135932 / Mike Pont

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les sessions de moda gairebé mai són com finalment mostren les fotos. Retocs a part, moltes vegades es viuen situacions que no es poden controlar, sobretot quan es treballa en exteriors. A vegades, per aconseguir la foto desitjada s'han de córrer certs riscos. Que l'hi preguntin a la model i actriu Kate Upton, de 25 anys, que va ser arrossegada per una onada durant una sessió de fotos per a la revista Sport Illustrated en una platja d'Aruba, al Carib.

Notícies relacionades

El vídeo del moment, que va tenir lloc l'octubre de l'any passat, s'ha fet viral. Upton era dalt d'una roca, d'esquena al mar, quan una onada va trencar damunt d'ella. El vídeo mostra com la model s'agafa, sense èxit, a un dels assistents de la sessió per evitar caure. Encara que la imatge és impactant, va quedar només en un ensurt.

"Com que la faldilla de tul estava mullada, el pes em va arrossegar cap avall", ha explicat la model, que ja va ser protagonista de la revista Sports Illustrated Swimsuit el 2011 i que recentment ha sigut notícia per declarar que va ser assetjada pel copropietari de Guess, Paul Marciando, per a qui va treballar uns anys com a imatge de marca fins que va ser substituïda. 

Temes:

Moda