POLÈMIC CANVI DE 'LOOK'

La presa de pèl del príncep Guillem

La rapada de l'hereu anglès provoca crítiques per l'alt preu, uns 200 euros

ecarrasco41656255 wol004  londres  reino unido   18 01 2018   el pr ncipe guil180119195132

ecarrasco41656255 wol004 londres reino unido 18 01 2018 el pr ncipe guil180119195132 / WILL OLIVER

2
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE

El príncep Guillem s’ha rendit a l’evidència. El mirall no enganya. Als seus 35 anys ja s’ha quedat pràcticament calb. Una traïció de la inexorable herència familiar dels Windsor, a la qual ha decidit plantar cara. Lluny de tractar de seguir estarrufant-se el borrissol i algun floc escadusser, de fer-se trasplantaments o col·locar-se un perruquí, el duc de Cambridge ha optat per una rapada gairebé al zero de tot el crani. A grans mals, grans remeis, deu haver pensar, encara que immediatament han aflorat les crítiques a un aspecte de l’operació de canvi d’imatge: el preu. Més de 200 euros, simplement per passar la maquineta, això sí, a càrrec de les arques públiques.

El seu nou i radical look va causar sensació quan, acabat de pelar, dijous va visitar un hospital infantil a Londres. Segons sembla Guillem estava cansat d’aguantar durant anys les bromes a costa de la seva calvície tant d’amics, com del seu germà Enric, que a les portes d’anar a l’altar mostra una bona mata de cabells, malgrat que a poc a poc també se li comencen a fer clapes.

Els comentaris sobre el nou estil del futur hereu al tron han sigut abundants i variats. «El seu aspecte és molt millor, més modern i més jove», opina el rotatiu britànic The Times. «Afaitar-se el cap és un canvi dramàtic en l’aparença. Li transforma la cara, que ara sembla més rodoneta», comenta un estilista al Daily Mail. És un tall, «que li dona més confiança», afegeix. Altres experts en estètica masculina aconsellen al net d’Isabel II que compensi el crani rasurat deixant-se barba. 

El perruquer

Notícies relacionades

I mentre uns pensen  que ara ningú podrà dir que té un pèl de tonto, altres estan convençuts que li han pres el pèl. ¿La raó? El príncep va pagar ni més ni menys que 180 lliures (204 euros) per la rapada, a mans es creu de Joey Wheeler, que es va traslladar al Palau de Kensington per a aquest servei.

El perruquer forma part de l’equip de Richard Ward, que s’encarrega de la sedosa melena de Caterina. Com ja s’ha comentat amb certa sorna, el seu futur descendent ja no li podrà fer estrebades als cabells del seu pare: els ducs de Cambridge seran pares per tercera vegada aquest pròxim març. A poc a poc han passat de ser la jove parella del moment de la reialesa britànica, a convertir-se en un matrimoni més clàssic. Enric i l’americana Meghan Markle ocupen ara el lloc dels royals més cool

Temes:

Regne Unit