UN PÀRIA A HOLLYWOOD

Harvey Weinstein, agredit al sortir d'un restaurant

El portal 'TMZ' publica un vídeo en què es veu com un home increpa i bufeteja el productor, acusat de múltiples abusos sexuals

undefined41249955 file   in this march 2  2014 file photo  movie mogul harvey 180111112435

undefined41249955 file in this march 2 2014 file photo movie mogul harvey 180111112435 / JORDAN STRAUSS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vida del productor Harvey Weinstein ha fet un gir de 180 graus arran de les desenes d'acusacions d'agressió sexual contra ell, i on abans era rebut amb afecte i agraïment ara troba desqualificacions bufetades.

Segons el portal TMZ,TMZ el fundador de The Weinstein Company va difrutar aquest dimarts d'un sopar en un restaurant ubicat al luxós centre vacacional de Paradise Valley, Arizona.

Alta tensió

En un moment donat, un home identificat com a Steve li va demanar fer-se un foto amb ell. Weinstein va rebutjar la proposta "violentament", segons va explicar el mateix Steve TMZ, encara que l'amo del local ho va desmentir i va afirmar que el productor va refusar l'oferiment amb educació. Una vegada es va acabar el sopar i el productor es va aixecar per anar-se'n, Steve el va agredir.

Segons TMZSteve va "beure bastant" i, a l'adonar-se que Weinstein se n'anava del restaurant, s'hi va acostar i li va cridar: "Ets un tros de merda pel que has fet a aquestes dones". Just després, mentre el magnat intentava sortir del restaurant, Steve el va bufetejar a la cara dues vegades.

L'atac va ser gravat en vídeo perquè, just abans d'anar darrere de Weinstein, l'agressor li va dir a un amic que engegués el mòbil i estigués atent al que passaria. Malgrat l'atac, l'agredit va declinar denunciar els fets a la policia i va abandonar el restaurant.

Terratrèmol a Hollywood

El cas Weinstein ha commocionat els Estats Units i ha animat nombroses víctimes del món de l'espectacle i de l'esfera política a denunciar casos d'abusos i assetjament sexual, cosa que ha inspirat moviments com  Me Too o el més recent Time's upper animar les víctimes a seguir denunciant les agressions. 

Notícies relacionades

En les últimes setmanes, diversos mitjans han ubicat Weinstein, de 65 anys, en un centre de rehabilitació anomenat The Meadows, a Arizona, un centre que disposa de programes especials per tractar l'addicció sexual.

Així mateix, el fins fa poc peix gros de Hollywood ha sigut acomiadat de la companyia de cine que va fundar (The Weinstein Company) i de l'Acadèmia de Hollywood, a més de tenir una investigació judicial en marxa per una presumpta violació comesa l'any passat.