SAGA ARTÍSTICA

La filla de Gloria Estefan presenta la seva música i la seva nòvia

Emily Estefan surt fa un any amb Gemeny Hernández i ha presentat en diferents festivals el seu disc 'Take whatever you want'

olerin41486214 gente emily estefan y su novia gemeny hernandez180107161422

olerin41486214 gente emily estefan y su novia gemeny hernandez180107161422

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La filla dels músics Emilio i Gloria Estefan, Emily Estefan, fa un any que té un disc sota el braç. I també fa un any que té nòvia, Gemeny Hernández, que ha presentat oficialment a les xarxes socials, amb la consegüent allau d’opinions, moltes a favor però també alguna en contra i amb algun improperi inclòs.

Amb un estil molt diferent del de la seva mare, una mescla de jazz, soul i funk, Emily Estefan, de 23 anys, ha decidit obrir-se camí en la música. El seu primer disc, publicat el febrer del 2017 i titulat Take whatever you want, va tenir una bona acollida i fins i tot va estar a la llista dels Billboard. Tot l’any passat, va tocar en festivals a Miami, Nova York i Texas, compartint cartell amb figures com Diana Ross i John Legend.

«Amb la meva música vull transmetre que no estic tractant d’adaptar-me al que ja existeix. És la meva manera d’expressar que no em limito a cap barrera», assegura aquesta jove menuda, de melena morena i espatlla tatuada. Aquest missatge també es podria traslladar a la seva vida personal, al presentar la seva parella a les xarxes.

"Flor de lluna"

«Una increïble volta al sol. Un cercle complet. I cada cercle que arribi anirà encadenat el següent. Feliç aniversari per a la meva persona delicada, audaç, intel·ligent, important, honesta, afectuosa, divertida (però no més divertida que jo), valenta, compassiva, pacient, rude, talentosa i la més bonica... Flor de lluna», va escriure el 14 de desembre al costat d’una foto amb la seva nòvia per celebrar el seu primer aniversari davant els seus més de 100.000 seguidors a Instagram.

El 4 de desembre, la parella va acompanyar Emilio i Gloria Estefan als premis Kennedy Center, a Washington, on la cantant va ser una de les artistes guardonades per la seva contribució a l’escena cultural dels EUA. En nombroses ocasions i amb la seva guitarra, Emily Estefan ha actuat amb la seva mare, de 60 anys i amb qui  té una gran semblança.

'Cameo' a la sèrie 'Glee'

Notícies relacionades

Curiosament, Gloria Estefan va protagonitzar el 2013 un cameo a la sèrie cameo Glee per interpretar la mare d’una lesbiana. «Em vaig sentir afalagada quan em van proposar encarnar la mare d’una noia que, a més de ser bellíssima, proclamava amb orgull la seva sexualitat. El meu fill gran, Nayib, està casat i té un fill, però si la meva filla petita, Emily, fos lesbiana, jo la recolzaria incondicionalment. Adoro els meus fills i mai m’oposaria que visquessin la seva sexualitat de la forma més oberta i normal possible», va explicar llavors en una entrevista amb el portal The Rainbow Times.

Gloria Estefan i el seu marit són propietaris d’un considerable empori a Miami. El matrimoni, resident a Star Island, té una immobiliària, una cadena de restaurants, com Bongos Cuban Café i Larios on the Beach, hotels d’alt nivell, com The Cardozo, iots... També són propietaris d’hotels i restaurants a Disney World.