DESPRÉS D'UN PROBLEMA RENAL

Salvador Sobral abandona l'UCI

L'equip de comunicació del cantant emet un comunicat en què afirma que el jove evoluciona favorablement, però destaquen que la recuperació serà llarga

zentauroepp38419635 portugal s salvador sobral performs the song  amar pelos doi171010162535

zentauroepp38419635 portugal s salvador sobral performs the song amar pelos doi171010162535 / GLEB GARANICH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Salvador Sobral va ser trasplantat de cor el 9 de desembre, després de gairebé un any d'espera. Després de l'operació, es va saber que l'intèrpret evolucionava bé, havia abandonat la unitat de cures intensives (UCI) i havia sigut traslladat a planta.

Però al cap d'uns dies, mitjans portuguesos van assegurar que el guanyador de l'última edició del Festival d'Eurovisió 2017 havia patit un problema renal, cosa freqüent en aquestes operacions, segons els metges. Havia hagut de tornar a l'UCI, però s'havia aconseguit estabilitzar la situació gràcies a la medicació subministrada. Des d'aleshores, el 21 de desembre, no se sabia cap dada nova sobre l'estat de salut del jove portuguès. 

Notícies relacionades

L'equip de comunicació de Sobral ha emès un comunicat aquest dimecres, a través de les xarxes socials del jove, en què explica que evoluciona favorablement, encara que destaca que la recuperació serà llarga. "En aquestes festes volem compartir amb vosaltres una notícia que ens alegra a tots: Salvador Sobral ha abandonat la unitat de cures intensives de l'Hospital de Santa Cruz, i ara està en les cures intermèdies", han afirmat.

L'equip també ha informat que "la seva recuperació, que serà llarga, continua evolucionant de forma molt positiva". I a més de desitjar unes bones festes a tots els fans del cantant, han volgut agrair-los tot el suport i el respecte que li han brindat.