ANIMALISTA DES DE FA 40 ANYS

Brigitte Bardot publicarà un "llibre testament"

L'exactriu assegura que hi deixa constància de la seva visió de les coses, la societat i el tracte que es dona als animals

zentauroepp8292919 files   a picture taken on september 27  2007 shows french f171227220854

zentauroepp8292919 files a picture taken on september 27 2007 shows french f171227220854 / ERIC FEFERBERG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Brigitte Bardot, que viu reclosa a Saint-Tropez, publicarà el pròxim 25 de gener un "llibre testament" que presenta com "el balanç de la seva existència, el seu combat a favor dels animals i la confessió profunda del (seu) fàstic", segons ha declarat a l'AFP.

"Serà el balanç de la meva existència. Es titularà Llàgrimes de combat. Mai escriuré més llibres. Serà el balanç total de la meva visió de les coses, de la societat, de la forma com hem estat governats, de la manera com es tracta els animals al meu país", ha explicat la icònica estrella francesa, que milita des de 40 anys per la causa animalista.

"Un testament animal"

L'editorial Plon descriu el llibre com "un testament animal. Una reflexió inèdita, serena i rebel alhora, sobre la seva existència i el sentit del seu combat".

Un crit en el silenci (2003) va ser l'última obra que va publicar l'exactriu, de 83 anys, que va causar gran controvèrsia amb el seu radical posició davant del món animal.

Notícies relacionades

La protagonista de I Déu va crear la dona, film de Roger Vadim, de 1956, actualment es dedica a publicar comunicats contra els caçadors, zoològics, escorxadors o circs, i fins i tot va criticar el papa Francesc per la seva falta de "misericòrdia" amb els animals.

El mite francès ha publicat aquest dimecres al diari Le Parisien una carta oberta al govern francès, amb motiu del llançament d'una campanya contra els dissenys de pell promocionada per la fundació que porta el seu nom.

Temes:

Llibres