NADAL A SANDRINGHAM

Meghan Markle, primer acte en família

La promesa d'Enric d'Anglaterra s'uneix a la reina Isabel, Felip d'Edimburg i als ducs de Cambridge en la seva tradicional missa de Nadal

lmmarco41413505 sandringham  united kingdom   25 12 2017   britain s prince 171226155853

lmmarco41413505 sandringham united kingdom 25 12 2017 britain s prince 171226155853 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com una més de la família. Meghan Markle cada dia és menys actriu i més royal. El dia de Nadal es va produir una de les imatges més esperades des que la jove nord-americana i el príncep Enric d’Anglaterra van anunciar el seu compromís. Ja tenim la primera foto de Meghan amb els Windsor. La promesa del príncep Enric es va unir als  que seran la seva família política a partir del pròxim 19 de maig. Va ser a la missa del dia de Nadal que celebren cada any a Sandringham, al comtat de Norfolk, on la reina Isabel II passa el Nadal.

Trencant amb una tradició reial que fins ara establia que si no hi havia un casament pel mig no s’era inclòs en els actes oficials, Meghan Markle va assistir dilluns passat al tradicional servei religiós de Nadal celebrat a la petita església de Santa Magdalena, a la propietat que té la reina a Sandringham, on es va poder veure, i comparar també, l’estilisme de la duquessa de Cambrigde, Kate, i de la seva futura cunyada, Meghan Markle. 

Notícies relacionades

Centenars de congregats van esperar pacientment l’arribada de la família reial en el seu camí cap al petit temple, entre ells molts curiosos per veure el seu nou membre, que va fer la seva aparició del braç del príncep Enric vestida amb un abric i barret marró i es va mostrar somrient i relaxada.

L’any passat, la sobirana britànica es va perdre el servei religiós a causa d’un fort refredat. Amb 91 anys és la monarca que més temps fa que ostenta la corona. El 20 de desembre, Meghan va assistir amb el príncep Enric al dinar amb què la família reial britànica dona el tret de sortida a les festes nadalenques al palau de Buckingham.