TRENCANT UNA NORMA

Meghan Markle passarà el Nadal amb la família reial

Enric ha demanat a la seva àvia, la reina Isabel II, que faci una excepció amb la seva promesa i pugui ser a Sandringham

lmmarco41150876 britain s prince harry and his fiancee megan markle visit no171208192439

lmmarco41150876 britain s prince harry and his fiancee megan markle visit no171208192439 / POOL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

De Meghan Markle interessa tot pel que sembla, des de la forma del nas (que moltes volen imitar recorrent a la cirurgia estètica) fins a la roba i els complements que fa servir. Divendres passat es va anunciar la data del seu casament amb el príncep Enric, el dissabte 19 de maig a la capella de Sant Jordi del palau de Windsor, a l’oest de Londres. I just un mes abans de l’enllaç, el 19 d’abril, arribarà a les llibreries, amb el títol Meghan: A Hollywood princess, una «biografia en profunditat» sobre la seva vida que prepara ni més ni menys que Andrew Morton, l’autor de Princess Diana: In her own word, l’exitosa biografia de Diana de Gal·les. Per anar obrint boca, el mateix Morton va destacar el «gran carisma» de l’actriu nord-americana, de 36 anys, i augura que serà «tota una estrella de la reialesa que tindrà un gran impacte en la família reial i la resta del món». 

Però mentre tot això arriba, segons el diari The Times, d’aquí pocs dies es trencarà una norma no escrita en l’encotillat protocol de la família reial britànica. La reina ha convidat la promesa del seu net Enric a passar el Nadal a Sandringham, una cosa que fins ara era impensable per a aquells que no havien passat abans per l’altar. Kate Middleton, per exemple, va haver d’esperar fins a contraure matrimoni amb el príncep Guillem per assistir a aquesta cita, i això que ells van ser nòvios durant vuit anys.

Una excepció

Segons explica el diari, Enric li ha demanat a la seva àvia que aquest any faci una excepció amb Meghan i aquesta hi ha accedit. Sandringham és el lloc escollit per la reina per passar el Nadal. Tradicionalment es trasllada allà des del palau de Buckingham dos dies abans de la Nit de Nadal i s’hi queda fins al final de la primera setmana de febrer. Amb aquesta invitació Meghan podrà assistir, per exemple, a la retransmissió del tradicional discurs de Nadal de la reina i a la missa a la parròquia de Sandringham, l’única aparició pública de la família reial durant les festes. 

Notícies relacionades

Serà la primera vegada que l’actriu de la sèrie televisiva Suits apareixerà com a nou membre dels Windsor. La noia també participarà en l’intercanvi de regals que per desig d’Isabel II no tenen valor i acostumen a ser més de tipus humorístic.

La reina va donar a l’octubre el vistiplau a la relació d’Enric amb Meghan i a primers de novembre la parella es va comprometre, tot i que l’anunci oficial encara va trigar uns dies a produir-se. El posat va ser als jardins de Kensington el 27 de novembre passat.