TUIT DE SUPORT

DeGeneres recolza la seva dona després de la seva denúncia d'assetjament sexual contra Steven Seagal

Portia De Rossi explica a Twitter que estava en una audició quan va tenir lloc l'infortunat cas

zentauroepp20620036 entertainer ellen degeneres  left  with her wife portia de r171110133725

zentauroepp20620036 entertainer ellen degeneres left with her wife portia de r171110133725 / Alex Brandon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la denúncia de Portia De Rossi contra Steven Seagal per assetjament sexual, la seva dona, Ellen DeGeneres, no ha dubtat a fer públic el seu suport a través d'un tuit.

La presentadora del programa The Ellen DeGeneres Show The Ellen DeGeneres Showha afirmat que està "orgullosa" de la seva dona, per la seva valentia al compartir obertament la terrible trobada que va tenir amb Seagal. 

Segons explica De Rossi al seu compte de Twitter, estava en una audició per a un film a l'oficina del director quan va tenir lloc l'infortunat succés.

Notícies relacionades

“Em va dir que era molt important tenir química fora de la pantalla mentre m'asseia i es descordava els pantalons de cuir”, així explica el que va passar l'actriu australiana. “Vaig sortir corrent i vaig trucar al meu agent”, continua. El seu representant “sense immutar-se” davant el que havia passat li va respondre que “no sabia si ell era el teu tipus”.

L'actriu no és la primera dona que acusa Seagal per abusos sexuals. La protagonista de la sèrie 'The Good Wife', Julianna Margulies, va declarar en un programa de ràdio la seva experiència. Va tenir lloc els anys 90 en un hotel de Nova York.