Anar al contingut

VISITA OFICIAL

Brigitte Macron, a la Gran Mesquita d'Abu Dhabi

La dona del president francès ha admirat la bellesa del tercer centre religiós d'aquestes característiques més gran del món

El Periódico / Barcelona

Brigitte Macron, a la Gran Mesquita d'Abu Dhabi

GIUSEPPE CACACE

Amb motiu de la visita del president francès, Emmanuel Macron, als Emirats Àrabs Units, la seva dona, Brigitte, ha anat a la Gran Mesquita d'Abu Dhabi, un espectacular centre de pregària -és el tercer més gran del món- i un dels atractius turístics de la ciutat.

Amb un elegant vestit jaqueta blanc, la primera dama ha complert al arribar amb els preceptes religiosos de l'islam i ha recorregut l'edifici descalça i amb un mocador que li cobria el cap. Brigitte ha admirat la bellesa de la mesquita de Sheikh Zaied, que alberga 42 cúpules, prop de 1.000 columnes i l'alfombra teixida a mà més gran del món. El recinte, inaugurat el 2007, pot reunir un total de 40.000 fidels.

Brigitte Macron admira la Gran Mesquita.  / AFP / GIUSEPPE CACACE

Mentre Brigitte era a la mesquita, el seu marit ha visitat els militars desplegats a la base naval de Mina Zaied, la primera base francesa al Golf.  

Durant la seva estada als Emirats, el president francès i la seva dona van participar dimecres en la inauguració del Museu del Louvre d'Abu Dhabi, que allotja una col·lecció de 600 obres, la meitat de la seva propietat i la resta cedides per 13 grans museus de França, un d'ells el mateix Louvre.

0 Comentaris
cargando