FESTES AMB FAMOSOS

Los Angeles vibra amb Halloween

La ciutat celebra festes de disfresses amb glamur

lmmarco40748554 171030180336

lmmarco40748554 171030180336

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Halloween és un imant per a una sèrie de famosos que, any rere any, intenten superar-se amb les seves disfresses. Hores abans que Heidi Klunt en torni a fer de les seves com acostuma a fer, un parell de festes han servit per anar-se entonant.

La primera la va organitzar aquest cap de setmana a Los Angeles Casamigos, la marca de Tequila creada per Rande Gerber i l'actor George Clooney, i va deparar unes quantes sorpreses. La primera, veure les seves dones, Cindy Crawford i Amal Clooney, exercir d'amfitriones en una nit ambientada als anys 70 en què es van veure estilismes propis de la música disco i on no va faltar el color, les perruques i les lluentons.

Amb elles també hi havia la model Alessandra Ambrosio, l'actriu Shannon Doherty i la inconfusible Kim Kardashian, que aquesta vegada va captar tots els flaixos a l'arribar pel seu vistós 'look' amb què recordava la cantant Cher en les seves actuacions dels 70.

Notícies relacionades

 Kourtney i Kim Kardashian també es van deixar veure en una altra festa de Halloween vestides de Michael Jackson i Madonna, recreant l'estilisme que van portar els cantants a la gala dels Oscars el 1991.

Hores després, una nova festa va tenir lloc a la ciutat de les estrelles. La Fabulous Fund Fair, organitzada per amfAR i la Naked Heart Foundation de la model Natalia Vodianova per recaptar fons. La 'top' es va convertir en una de les llegendàries escultures en forma de globus de l'artista Jeff Koons, que va ser el convidat d'honor de la festa i es va ocupar de l'escenografia de l'esdeveniment. Allà es va veure nova reina de Halloween, Karlie Kloss, vestida de Marilyn Monroe, a més de Paris Hilton i el seu nòvio Els autos de xoc els va posar Louis Vuitton.